• Головна
  • Столиця залишається основним напрямком атаки ворожих дронів, - Ігнат
13:08, 2 січня 2023 р.

Столиця залишається основним напрямком атаки ворожих дронів, - Ігнат

Столиця залишається основним напрямком атаки ворожих дронів, - Ігнат

Спікер Повітряних сил Юрій Ігнат розповів в ефірі телеканалу "Еспресо", що окупанти найбільше намагаються вдарити по Києву.

Він наголосив, що столиця залишається головною метою для ударів ворожих безпілотників, і супротивник найбільше цілиться саме на Київ.

"У ніч з 1 на 2 січня ворог знов атакував Україну безпілотниками-камікадзе Shahed-131, Shahed-136. 39 ворожих БПЛА були знищені силами ППО. Столиця залишається основним напрямком атаки ворожих дронів, противник саме туди ціліть найбільше. Але на східному та південному напрямках теж були знищені БПЛА підрозділами зенітно-ракетних військ, авіаційними підрозділами. У небі працювали винищувачі", - пояснив Ігнат.

Він додав, що працюють мобільні вогневі групи, які використовують своє озброєння вночі.

"Вночі виявити Shahed можливо лише радіолокаційними засобами та засобами освітлення, спеціальними прожекторами, за допомогою яких виявляються БПЛА. Мобільні вогневі групи намагаються знищити безпілотники за допомогою стрілецької та зенітної зброї", - повідомив він. 

Нагадаємо, що сьогодні вночі росія атакувала столицю дронами-камікадзе. Всі 39 ворожих об'єктів, які прямували на Київ, були знищені силами ППО. Уламками безпілотників було пошкоджено проїжджу частину та будинок у Деснянському районі. Постраждав 19-річний хлопець. 

Також сьогодні стало відомо, що внаслідок ворожого обстрілу столиці 31 грудня загинув 46-річний чоловік, який знаходився в реанімації у тяжкому стані. 

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #Юрій Ігнат #атака Києва #дрони-камікадзе
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...