• Головна
  • Силами ППО було знищено 54 із 69 ракет, - Генштаб
19:09, 29 грудня 2022 р.

Силами ППО було знищено 54 із 69 ракет, - Генштаб

Силами ППО було знищено 54 із 69 ракет, - Генштаб

Сили оборони України збили 54 із 69 ракет, застосованих сьогодні ворогом під час масованої атаки.

Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов під час брифінгу.

Силами ППО було знищено 54 із 69 ракет, - Генштаб, фото-1

За його словами, противник здійснив пуски крилатих ракет повітряного та морського базування, зенітних керованих ракет до зенітних ракетних комплексів С-300 та С-400 по об’єктах енергетичної та критичної інфраструктури у східних, центральних, західних та південних регіонах нашої країни.

Також він розповів, що минулого тижня екіпажі літаків Ту-95МС країни-окупанта виконали польоти з виходом на рубежі пуску ракет у Каспійському регіоні та волгоградській області.

"Окрім того, з 16 грудня поточного року в повітряному просторі республіки білорусь противник відновив польоти літаків МіГ-31К, які є носієм гиперзвукової ракети «Кинджал», а також літака дальнього радіолокаційного виявлення A-50У.  Все це було спрямовано на виявлення об’єктів нашої протиповітряної оборони та подальше ураження критичної інфраструктури України", - зазначив Громов.

Він додав, що в період з 23 по 28 грудня противник застосував 23 дрони-камікадзе, в тому числі 13 — минулого тижня. При цьому силами і засобами ППО з 23 грудня знищено 19 повітряних цілей.

Нагадаємо, що сьогодні, під час чергового масованого удару, силами ППО було знищено 16 з 16 ракет, які летіли на Київ та область.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #Генштаб #ракетний обстріл
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...