• Головна
  • Ворог не зміг поцілити в об’єкти інфраструктури у Києві
14:15, 29 грудня 2022 р.

Ворог не зміг поцілити в об’єкти інфраструктури у Києві

Ворог не зміг поцілити в об’єкти інфраструктури у Києві

Під час масованого обстрілу столиці вранці ворогу не вдалося поцілити в об’єкти енергопостачання. Тож є сподівання, що Новий рік Київ найімовірніше святкуватиме зі світлом.

Про це в ефірі телеканалу Еспресо повідомив депутат Київради Леонід Ємець.

За його словами, жодна ракета, випущена по Києву, своєї мети не досягла. Аби підготуватись до нової атаки, росіянам знадобиться час більше тижня.

"Відключення, які зараз були в Києві, більше мали превентивний характер, щоб запобігти надлишкового навантаження у випадку влученні. І найближчим часом сподіваюсь вийдемо на планові графіки. Робота наших працівників ТЕЦ також рівна зараз роботі солдатів в окопах – адже вони знають, що саме їхні об’єкти під прицілом росіян, проте продовжують свою роботу", – сказав Ємець.

Нагадаємо, що під час масованої ракетної атаки, яку росіяни вчинили 29 грудня, зранку, силами ППО було збито 16 із 16 ракет, які летіли на Київ.

Уламками збитих ракет пошкоджено два приватних будинки в Дарницькому районі. Також пошкоджено промислове підприємство в Голосіївскому районі та дитячий майданчик в Печерському районі. Наразі відомо про трьох постраждалих, серед яких 14-річна дівчинка.

Вас може зацікавити: ДСНС показали ліквідацію наслідків ранкового обстрілу Києва: залучено десятки рятувальників, – ФОТО

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #масований ракетний обстріл
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...