• Головна
  • На Київщині пошкоджено 10 приватних будинків та медичний заклад, – ВІДЕО
13:06, 29 грудня 2022 р.

На Київщині пошкоджено 10 приватних будинків та медичний заклад, – ВІДЕО

Сьогодні, 29 грудня, під час повітряної тривоги, яка лунала майже пʼять годин, рашисти завдали ракетного обстрілу по Київській області. В результаті пошкоджено 10 приватних будинків та медзаклад.

Про це повідомив глава КОВА Олексій Кулеба.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте!

На Київщині сили ППО відбили ракетні удари. Ворог цілився в обʼєкти критичної інфраструктури. Маємо 10 пошкоджених приватних будинків у Бучанському районі, один – у Вишгородському. Також у Фастівському районі уламками пошкоджений один медичний заклад, – розповів Кулеба.

Також він зазначив, що ремонтні бригади вже працюють та розпочали відновлювальні роботи. Крім того, наразі без електропостачання перебуває близько 180 тисяч абонентів в області.

Відновлювальні роботи на об'єктах розпочнуться якнайшвидше. На місцях працюють усі необхідні екстрені служби. Наслідки атаки аналізуємо. Наразі без електропостачання перебуває близько 180 тисяч абонентів в області. За рішенням Укренерго діють екстрені вимкнення, – підсумував глава КОВА.

Ми раніше писали про те, що внаслідок ранкових ракетних обстрілів 40% мешканців Києва залишились без електропостачання. Зараз енергетики працюють над відновленням електропостачання.

Також повідомляли, що сьогодні, 29 грудня, під час масованого ракетного удару по території України, над Києвом знищили 16 ракет.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #обстріл #ракети #пошкодження #КОВА #Олексій Кулеба #електропостачання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...