• Головна
  • Мешканка Києва на квадроциклі зірвалась з обриву у Карпатах
16:27, 26 грудня 2022 р.

Мешканка Києва на квадроциклі зірвалась з обриву у Карпатах

Мешканка Києва на квадроциклі зірвалась з обриву у Карпатах

У неділю, 25 грудня, до Служби порятунку в Івано-Франківській області надійшло повідомлення, що в селі Микуличин жінка на квадроциклі зірвалась з висоти близько 15 метрів.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Івано-Франківській області.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини, щоб бути в курсі та нічого не пропустити.

Потерпілою виявилась 27-річна мешканка Києва. На місці їй наклали комірець на шийний відділ хребта. А після того дівчину госпіталізували до Яремчанської лікарні.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій наголошують, не слід недооцінювати небезпеку в Карпатах. Тим, хто збирається у зимову мандрівку горами, треба обов’язково уточнити прогноз погоди та дотримуватись заходів безпеки.

Нагадаємо, ми розповідали раніше про те, що на Чорногірському хребті між Закарпатською та Івано-Франківською областями через погіршення погодних умов у скрутному становищі опинились молоді туристи з Києва.

Окрім того, писали, що в Карпатах під час підйому на Говерлу помер 56-річний мешканець столиці. Так, 30 липня близько 16 години надійшло повідомлення від групи туристів, що під час руху синім маршрутом на гору Говерла стало погано одному чоловікові з групи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини #всі новини #Карпати #турист
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...