• Головна
  • У Києві на Різдво підсвітять будівлі та пам'ятники, щоб підтримати українців
12:31, 23 грудня 2022 р.

У Києві на Різдво підсвітять будівлі та пам'ятники, щоб підтримати українців

У Києві на Різдво підсвітять будівлі та пам'ятники, щоб підтримати українців

23 грудня перед Різдвом всесвітньо відомий швейцарський художник зі світла Геррі Хофштеттер підсвітить будівлі в Києві, аби принести українцям надію та світло у темні дні.

Про це повідомили в Міністерстві культури.

Так, 23 грудня з 16 до 22 години засяють Андріївська церква, Національний музей історії України, Дзвіниця Михайлівського Золотоверхого монастиря, будівля Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка, Дзвіниця Софійського собору.

Зображення з проєкцій транслюватиметься в прямому ефірі й таким чином картинки потраплять на фронт до українських захисників в окопах, а також до будинків і сховищ українців.

Втілювати в життя свою ідею Геррі Хофштеттеру допомагатиме творча команда та електрогенератор. Тур триватиме 23, 24 і 25 грудня в Києві та околицях з 16:00 до 22:00. Художник підсвітить адмінбудівлі, житлові будинки, музеї, університети, церкви.

Цим освітленням я хочу принести українцям надію та трохи Різдва. Я хочу показати світу тихим, але просвітницьким способом, що на Різдво ми повинні думати про всіх людей, які не можуть святкувати в теплих кімнатах, - пояснив свою ідею художник.

Нагадаємо, Геррі Хофштеттер – всесвітньо відомий митець зі Швейцарії. Своїми роботами він хоче довести, що варто жити, щоб підтримувати та захищати планету Земля та її довкілля.

Нагадаємо, що у Києві не планують відміняти комендантську годину. Також міська влада розповіла, як у столиці проходитимуть новорічні свята.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #швейцарський художник #підсвітять будівлі і пам'ятники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...