• Головна
  • На Софійській площі у Києві засяяла вогнями головна ялинка країни, - ФОТО
17:35, 19 грудня 2022 р.

На Софійській площі у Києві засяяла вогнями головна ялинка країни, - ФОТО

На Софійській площі у Києві засяяла вогнями головна ялинка країни, -  ФОТО

Сьогодні, 19 грудня, традиційно на Софійській площі у Києві засяяли вогні на головному новорічному дереві країни. Цьогоріч було багато сперечань щодо того чи встановлювати ялинку чи ні. Проте, було прийнято рішення, що рашисти не зможуть забрати у наших дітей свято.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин Києва, області та України.

У Києві на Софійській площі запалили головну новорічну ялинку

Цього року було багато дискусій – чи варто ставити ялинку. Зважаючи на те, що ми живемо в умовах воєнного стану, обстрілів та відключень електроенергії. Але, я вважаю, що ми ухвалили правильне рішення. Ялинка повинна бути! В наших дітей має бути свято! Попри всі намагання російських варварів позбавити українців радості Різдва то Нового року, - зазначив мер Києва.

Також він нагадав, що цього року формат святкування змінений, а ялинка невелика.

Звісно, формат святкувань інший. Та й ялинка не така велика й ошатна, як завжди. 12 метрів замість 31-го, як минулого року. І назвали ми її «Ялинкою незламності». Я переконаний, що саме бажання миру і перемоги загадують українці сьогодні - в свято Миколая-Чудотворця. І воно обов‘язково здійсниться! Віримо в Україну! Віримо в ЗСУ! Ми, всі разом, вистоїмо і переможемо! - підсумував очільник столиці Кличко.

Також ми раніше повідомляли про те, що в Києві на Центральному залізничному вокзалі почали встановлювати новорічну ялинку. Гірлянди на ній будуть горіти завдяки механічному генератору у вигляді велосипеда.

Окрім того, писали про локації та івенти у Києві, які точно потраплять у самісіньке серце й додадуть вам новорічного настрою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ялинка #Софійська площа #мер Києва #ялинка Незламності #новорічне дерево #Віталій Кличко
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...