• Головна
  • Блефаропластика повік. Яким методом робити?
Новини компаній
09:00, 21 грудня 2022 р.

Блефаропластика повік. Яким методом робити?

Новини компаній

Блефаропластика, або пластика повік, одна з найзатребуваніших пластичних операцій сучасності, яка дозволяє швидко та без тяжкої тривалої реабілітації отримати ефект значного омолодження обличчя. До пластичного хірурга, наразі все частіше звертаються не тільки жінки, а й чоловіки старшого віку. Проблема опущення повік, залишається актуальною з точки зору естетичної привабливості, а з віком, ця проблема набуває впливу і на якість зору.

Які методи «підтяжки повік» існують та що рекомендують пластичні хірурги?

Насамперед, тільки очна консультація пластичного хірурга може надати повноцінні відповіді на всі питання, щодо проведення операції з корекції повік. Блефаропластика може виконуватись на нижніх повіках, верхніх, або бути круговою, тобто і на нижніх, і на верхніх. Оглянувши пацієнта та почувши його побажання (адже ця операція робиться перш за все з естетичною метою), лікар зможе рекомендувати, який вид блефаропластики повік буде найбільш гармонійно коригувати зовнішність пацієнта.

Існують різні методи проведення цієї пластичної операції. Насамперед, це класична пластична хірургія, шляхом розрізів усуваються грижові пакети верхніх та нижніх повік, прибирається зайва шкіра, на повіки накладаються косметичні шви, які згодом знімаються, залишаючи ледве помітний слід. Лікар фактично формує нову форму верхнього повіка, у складці якого обережно «ховаються» шви. 

Нижня блефаропластика може виконуватись без будь-яких зовнішніх розрізів, через конъюнктиву ока (транскон’юктивальна блефаропластика), цей метод дозволяє провести операцію, не залишаючи шрамів та рубців взагалі.

Лазерна Блефаропластика

Ще один сучасний метод полягає у застосуванні фракційного СО2 лазера (SmartXideDOT), за допомогою якого тканини у ході операції коагулюються, що запобігає кровотечі.

mbRmX39w2V4gsf28usJE4-RwYbPgvgThKAdc0Q9FhYL-R_voNuvwOfBEW5x2nQ-Lixo-cR_FPcWEHPaUKQndasArglwNP_URijQ-yQuXagHRgmkCoWWo0QDuRf9GYMTcHnD-DrD-H9hemiXkZ3e9nNoYBgZ4f8bZddwS3ft8Lz1BAcV8D2q2tGji1a7CUg

Також можна виділити ще один актуальний метод корекції повік – це лазерна псевдо-блефаропластика. Цю процедуру не зовсім правильно буде називати операцією, скоріше це омолоджуюча процедура для повік. Лазерна псевдоблефаропластика полягає у обробці шкіри повік за допомогою спеціальної насадки фракційного СО2 лазера. Під дією лазерних променів верхні шар шкіри випаровується, за рахунок чого відбувається підтяжка шкіри. Нажаль така блефаропластика не має впливу на жирові та грижові мішки, тому не може замінити повноцінної пластичної операції на повіках.

Який метод буде найбільш прийнятним у вашому випадку може визначити тільки професійний лікар-пластичний хірург. Звертайтесь до найкращих!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Sensavi
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...