• Головна
  • Ворожі ракети пошкодили об'єкти критичної інфраструктури на Київщині: є постраждалі
13:58, 16 грудня 2022 р.

Ворожі ракети пошкодили об'єкти критичної інфраструктури на Київщині: є постраждалі

Ворожі ракети пошкодили об'єкти критичної інфраструктури на Київщині: є постраждалі

Сьогодні, 16 грудня, внаслідок ракетного обстрілу з боку рф пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури на Київщині. До медичного закладу госпіталізовано двох працівників підприємства з різними ушкодженнями. Також пошкоджено приватні житлові будинки.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Наразі прокурори, слідчі та експерти у військовій сфері міжвідомчої групи Офісу Генерального прокурора працюють на місці події та фіксують чергові порушення норм міжнародного гуманітарного права з боку військовослужбовців збройних сил рф.

Раніше ми писали, що у Броварській громаді на Київщині уламки збитої російської ракети впали на приватні житлові будинки. На щастя, ніхто з цивільних не постраждав.

Нагадаємо, що сьогодні країна-терористка вчинила черговий масований обстріл всієї території України. Є влучання в кілька об'єктів енергетичної інфраструктури в кілької областях. "Укренерго" оголосила про надзвичайну ситуацію через втрату понад 50% споживання об'єднаної енергетичної системи.

За словами директора "Центру досліджень енергетики" Олександра Харченка, через пошкодження підстанцій та генеруючих потужностей немає технічної можливості забезпечити електрикою більше 50% споживачів країни (включно з критичною інфраструктурою).

Тим часом, в столиці через дефіцит електроенергії не може відновити роботу метро.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #масований обстріл #ракети #окупанти #Офіс Генпрокурора #розслідування
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...