• Головна
  • Обираємо ідеальні подарунки: кавові набори від 25 Coffee Roasters
Новини компаній
11:00, 16 грудня 2022 р.

Обираємо ідеальні подарунки: кавові набори від 25 Coffee Roasters

Новини компаній

Цього року зима для українців особлива. Новорічні свята наповнені теплом, як ніколи раніше, довгоочікувані зустрічі з друзями стають реальністю, а подарунки набувають справжньої цінності. Напередодні свят хочеться подарувати близьким та самому собі щось особливе. Команда 25 Coffee Roasters приготувала ароматні та смачні кавові подарунки під Новий рік.

Обираємо ідеальні подарунки: кавові набори від 25 Coffee Roasters , фото-1

25 Coffee Roasters – це професіонали, які виробляють каву свіжої обсмажки в Україні. Така кава має неймовірний аромат та смак. Це те, що допоможе прокинутись вранці та не дасть засумувати вечері. А ще створить особливу атмосферу домашнього затишку та стане ідеальним доповненням зимової казки.

Кавові набори та новорічний чай стануть універсальним подарунком для близьких, колег, друзів та самого себе. Позиції та смаки підібрані так, що сподобаються будь-якому кавоману, а пакування викликає «вау-ефект».

Обираємо ідеальні подарунки: кавові набори від 25 Coffee Roasters , фото-2

Для наших читачів компанія 25 Coffee Roasters надала промокод NY_44 на знижку 10% на новорічні наборчики та новорічну каву. По секрету, наша редакція вже замовила декілька на подарунки та навіть встигла відкрити та спробувати наборчик, тому рекомендуємо від всього серця. Замовляйте на сайті та насолоджуйтесь!

У набір Tuffler входять улюблені позиції зими: класична бразильска арабіка Brazil Mogiana зі смаком лісового горіху та сухофруктів, збалансована та міцна суміш арабіки з робустою Terra з насиченим горіхово-шоколадним смаком. Та суміш арабіки та робусти Classic Crema з нотками дерева та чорного хліба.

Обираємо ідеальні подарунки: кавові набори від 25 Coffee Roasters , фото-3

Обсмажчики компанії підібрали збалансовані класичні смаки, без вираженої кислинки. Новорічний набір Tuffler – це зрозуміла ароматна кава, яка підійде як вашому другу, так і тітоньці. Зі знижкою від редакції наборчик можна купити за 267 грн. А за бажанням кур’єр доставить подарунок на адресу отримувача.

Преміум набір 25 складається з арабіки Peru El Cedro Romerillo, яка подарує ніжний насичений напій зі смаком родзинок та яблука, авторський купаж арабік Black Velvet з нотками квіткового меду, пряного кардамону та бергамоту. Напій матиме делікатний і солодкий післясмак. На десерт арабіка Indonesia Sulawesi Kalossi зі смаком нектарину, білої вишні та какао. Ця позиція ідеально підійде для ранкової чашки еспресо. Набір 25 підійде для поціновувачів кави, для тих хто любить експерементувати та відкривати нові смакові світи. Якщо застосувати промокод, то такий набір обійдеться в 375 грн.

Обираємо ідеальні подарунки: кавові набори від 25 Coffee Roasters , фото-4

До речі, крім кави у наборчики входить новорічна листівка, яку можна підписати та подарувати з найкращими та з найтеплішими побажаннями, а також святкові наліпки.

Компанія 25 Coffee Roasters представила не тільки новорічні набори, ще в асортименті з’явилась окрема позиція зі святковим дизайном – Bunna. Це збалансована суміш арабік, які прибули з різних куточків світу. Ця кава має глибокий та виражений аромат зі смаком лайму, сливи і кориці. Ціна такої смакоти – 288 грн. При замовленні вкажіть, який девайс використовуєте при заварюванні кави і вам зроблять потрібний помел – безкоштовно.

Обираємо ідеальні подарунки: кавові набори від 25 Coffee Roasters , фото-5

Для любителів чаю команда обсмажчиків теж підготувала новорічний подарунок - чай Holiday Blend. Поєднання чорного крупнолистового чаю, чорного дрібного чаю та зеленого чаю сенча тонізує та зігріває. Яскравості та особливості чаю Holiday Blend додають ягоди годжі, сушена полуниця та пелюстки волошки. З такими позиціями ви можете скласти власний подарунковий набір: Bunna + чай Holiday Blend. Він точно сподобається кожному!

Якщо не можете визначитись, що обрати з новорічної лінійки, телефонуйте на пряму лінію компанії 0800 752 526, менеджери з радістю допоможуть та проконсультують.

Бажаємо вам веселих свят, радісних подарунків та щасливого нового року!

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...