• Головна
  • «Зимова Країна на ВДНГ»: цьогорічні локації та ціни
Новини компаній
15:00, 9 грудня 2022 р.

«Зимова Країна на ВДНГ»: цьогорічні локації та ціни

Новини компаній
«Зимова Країна на ВДНГ»: цьогорічні локації та ціни, фото-1

Тематичний парк відпочинку «Зимова країна на ВДНГ» розпочав роботу. Цьогоріч він максимально адаптований до реалій сьогодення: енергоощадливий і з комфортними укриттями одразу в трьох павільйонах. Водночас набір ключових локацій залишився незмінним: працюють ковзанка, гірки, атракціони, невдовзі розпочне роботу Резиденція Санти.

Ялинка, ковзанка, вуличні атракціони й гірки

Головною прикрасою парку, звісно, є ялинка, яка зустрічає гостей одразу біля входу до Експоцентру. Щороку вона стає найпопулярнішим місцем для фото на згадку та епіцентром подій. Цього разу дерево прикрасили особливими іграшками, які створили вихованці художніх шкіл «Мозаїка» та «Художка».

Саме тут — на площі— відбуватимуться виступи аніматорів в образах казкових персонажів, що їх так обожнює малеча. Анімаційну програму заплановано на вихідні й святкові дні.

«Зимова Країна на ВДНГ»: цьогорічні локації та ціни, фото-5

Одразу біля ялинки встановлені Венеціанська карусель (130 грн) і колесо огляду (130 грн). Частина атракціонів розташовується між павільйонами №4 і №6: є квест-атракціони (від 100 грн) та екстремальні атракціони (130–200 грн). Також територією парку курсує паровозик «Північний експрес» (100 грн).

Біля центрального павільйону розмістили ковзанку площею 2500 кв. м, на території якої працюють зручні роздягальні та будиночки з теплими напоями й перекусами. Відвідування локації не обмежується в часі, тому кататися можна вдосталь. Оренда ковзанів входить у вартість квитка (280 грн), а з додаткових опцій — пінгвіни-помічники для малечі (200 грн) і заняття з інструктором (200 грн). Приходити можна і з власними ковзанами, проте ціна на відвідування є фіксованою в будь-якому випадку.

«Зимова Країна на ВДНГ»: цьогорічні локації та ціни, фото-6

Поряд із ковзанкою знаходяться тюбінгові гірки. Висота дорослої становить 60 метрів, а дитячої — 30 (від 40 грн).

Дива й цікавинки: від Резиденції Санти до «Планети метеликів»

«Зимова Країна на ВДНГ»: цьогорічні локації та ціни, фото-7

Різдво не спинити, а разом із ним і головного чарівника — Санту. Він зі своїми помічниками-ельфами не залишить дітлахів без дива й готує виставу з врученням подарунків. Резиденція Санти працюватиме в 9-му павільйоні з 17 грудня по 8 січня. Вартість вхідного квитка: 350 грн. Вхід для дітей до 5 років за одним квитком з одним із батьків вільний.

«Зимова Країна на ВДНГ»: цьогорічні локації та ціни, фото-8

Відвідати можна буде й локації, що знайомлять із тваринним світом та прадавніми ящерами. В Animal Park, який розмістився ліворуч від центрального входу, зустрінете кізочок, альпака, лам, кроликів та інших милих тваринок (від 150 грн). Тропічна ферма «Планета метеликів» у павільйоні №11А зустрічає тропічним теплом і десятками різнобарвних створінь (від 160 грн). А парк величезних рободинозаврів «Динопарк» між павільйонами №1 і 2 дозволяє поринути в таємничий світ динозаврів та дізнатися багато цікавого про їхнє існування (від 100 грн).

Експозиційний простір «Нескорена нація»

«Зимова Країна на ВДНГ»: цьогорічні локації та ціни, фото-9

Головною освітньою локацією цьогорічної «Зимової Країни» став експозиційний простір «Нескорена нація» в павільйоні №4. Тут можна побачити одне з найбільших зібрань розписного трипільського посуду, старовинну козацьку зброю, макети найвизначніших релігійних споруд світу, ужиткові й сакральні артефакти. Експозиційний простір складається з виставок: «Трипільська культура — коріння нескорених», «Літопис планети», «Українське козацтво 1489–2022» та «Пам’ятки віри». Відвідування однієї виставки обійдеться в 180 грн для дорослого і 100 для дітей (від 6 років). Також можна купити квиток із доступом до всіх залів: дорослий за 230 грн і дитячий (від 6 років) за 180 грн. Вхід вільний для військовослужбовців та дітей до 6 років.

Оранжерея

«Зимова Країна на ВДНГ»: цьогорічні локації та ціни, фото-10

Одним із найатмосферніших місць у будь-яку пору року заслужено вважається Оранжерея. Це чарівна локація, яке вражає своїм тропічним наповненням і понад 60-річною історією. Естетичне задоволення тут можна закріпити смачним коктейлем у Hendrick’s Greenhouse, що розташований у виставковій залі. Квиток коштує 80 грн (лише безготівковий розрахунок).

Фуд-корт і заклади

«Зимова Країна на ВДНГ»: цьогорічні локації та ціни, фото-11

Підкріпитися відвідувачів запрошують на фуд-корті. Тут можна посмакувати різноманітними стравами на грилі, чеським трдельником, хот-догами й крепами. Серед напоїв також є з чого обрати: какао, кава, чай, різноманітні глінтвейни та крафтові настоянки. Працюють і стаціонарні кав’ярні, кафе й ресторани: Coffee Lover, HayLoft 2.0, «Білий Налив» і Biologist, а також нові заклади «Квіткова Мафія» та «Бар Бабак піцерія».

Різноманітні смаколики можна придбати й на Різдвяному ярмарку, розташованому на центральній алеї. А також — теплі рукавички, сувеніри, ялинкові прикраси й ще багато-багато різного.

Важливий момент: у разі повітряної тривоги робота локацій призупиняється, а всіх відвідувачів просять пройти до одного з найближчих укриттів у павільйони №1, 5 або 13. Після відбою тривоги відвідувачі зможуть повернутися, показавши квиток.

«Зимова Країна на ВДНГ»: цьогорічні локації та ціни, фото-14

«Зимова країна на ВДНГ» працюватиме на ВДНГ до 26 лютого щодня з 10:00 до 21:00. Графік може варіюватися залежно від локації, розклад кожної — на сайті ВДНГ.

Вхід — вільний. Частина коштів, отриманих локаціями, буде спрямована на потреби ЗСУ.

Більше деталей — на сайті ВДНГ та в соцмережах

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...