• Головна
  • Publer.io – 100% гарантія вашого успіху в інтернеті
PR
14:06, 9 грудня 2022 р.

Publer.io – 100% гарантія вашого успіху в інтернеті

PR
Publer.io – 100% гарантія вашого успіху в інтернеті

Ви фрілансер, менеджер соціальних мереж, власник малого або середнього бізнесу чи солопідприємець, котрий бажає зменшити час на постинг у соцмережі та витрачати трошки більше часу на керування бізнесом? Шукаєте найкращі шляхи забезпечити присутність вашого бізнесу в режимі онлайн? Publer.io – ось найкраще рішення на всі ваші запити та очікування!

Хто такі Publer.io та чим сервіс такий особливий?

Publer.io – сучасний інструмент планування та управління соцмережами, завдяки якому можливо буде публікувати та ефективно управляти (з одного центрального місця) своїм контентом в усіх без виключення мережах:

  • Facebook та Instagram;
  • TikTok і Twitter;
  • LinkedIn та Pinterest;
  • Google Business з YouTube;
  • та навіть WordPress і Telegram.

Загадана платформа дозволить суттєво заощаджувати час та сили, завдячуючи плануванню та можливості завчасної публікації необхідного контенту, що своєю чергою гарантує змогу розслабитися та дасть можливість інструменту робити всю роботу за вас.

ТОП основних переваг, які перед вами відкриє сервіс Publer.io

Серед 10 найкорисніших функцій Publer.io, котрі гарантовано будуть дуже корисними для кожного з менеджерів соцмереж, не можна не згадати про:

1. Медіа інтеграція або ж можливість з легкістю додавати до своїх публікацій відео та фото, що зробить стрічку вашої сторінки ще набагато більш привабливою. 
2.Можливість додавати посилання до постів на кожній з платформ соцмереж. Якщо потрібно обновити посилання, робити це можливо на одній сторінці, а не окремо на кожній платформі. При цьому внесені на одній платформі зміни оновляться у всіх соцмережах.
3. Масове планування публікацій за один раз на тиждень вперед.
4. Перегляд календаря запланованих публікацій – опція, яка дозволить бачити всі майбутні публікації в одному місті. Завдячуючи функції можна з легкістю планувати контент.
5. Постинг на вашу сторінку з RSS-каналу або іншими словами функція автоматичного опублікування нового контенту з вашого веб-сайту або ж блогу в облікові записи соцмереж. Це чудова функція, яка без зайвих старань та маніпуляцій дозволить підтримувати активність та актуальність кожного облікового запису всіх ваших соцмереж.
6. Детальна аналітика для всіх облікових записів соцмереж, яка дозволяє бачити наскільки ефективно працює контент та при необхідності вносити покращення.
7. Можливість легкого створення тем у Твіттері, що дасть змогу ділитися з підписниками більш довгими повідомленнями при цьому без необхідності хвилюватися про обмеження у символах.
8. Розширення браузера Publer.io, завдяки чому можна легко та швидко обмінюватися контентом безпосередньо із веб-браузера.
9. Можливість організувати командну співпрацю з працівниками, які знаходяться у різних куточках планети.

Ну і звісно не можна не згадати про особливість № 10: можливість разом із сервісом Publer.io ретельно слідкувати за повідомленнями, легко обираючи з інших джерел контент й без проблем додаючи його у свої публікації в соцмережах. Це ще один гарний та дуже дієвий спосіб знаходити та ділитися зі своїми підписниками лише найактуальнішим контентом. 

Ви все ще не наважилися на своєму власному прикладі оцінити всі переваги використання Publer.io? Тоді мерщій виправляйте це невелике непорозуміння! Разом з Publer.io заощаджуйте свій час та розширюйте свою присутність в мережі Інтернет, ефективно виводячи маркетинг у соціальних мережах на новий рівень. Впевнені в тому, разом із Publer.io вам вдасться досягти нових вершин, адже даний сервіс – найкращий гарант вашого успіху!

Переходіть за посиланням https://publer.io/CitySites  та заощаджуйте собі час на постінг у соцмережі вже зараз.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...