• Головна
  • У Київській області відновили понад 130 шкіл і дитсадків з укриттями, – ФОТО
13:33, 9 грудня 2022 р.

У Київській області відновили понад 130 шкіл і дитсадків з укриттями, – ФОТО

На Київщині до початку навчального року ремонтували пошкоджені заклади освіти та облаштовували укриття в навчальних установах. Всі укриття забезпечені генераторами та аварійним освітленням.

Облаштування укриттів у школах та садочках Київщини, Колаж 44.ua

Облаштування укриттів у школах та садочках Київщини, Колаж 44.ua

Про це повідомив глава Київської ОВА.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Долучайтесь та читайте! Там ми пубілкуємо ще більше інформації про події в Києві, області та Україні.

На Київщині відновлюють школи та дитячі садочки та облаштовують укриттяНа Київщині відновлюють школи та дитячі садочки та облаштовують укриття

Він розповів, що станом на початок грудня в області відновлено 89 закладів загальної середньої освіти та 45 закладів дошкільної освіти. Ще у 33-ох – тривають роботи.

В одній із громад Київщини – 14 закладів освіти, серед яких 10 – мають укриття. В окремих із них наразі завершують дооблаштування та оздоблення, – написав Кулеба.

Голова КОВА зауважив, що усі укриття в закладах забезпечені генераторами та аварійним освітленням. Завдяки цьому освітній процес триває безперервно, діти перебувають у безпечних умовах.

На цьому не зупиняємося та працюємо далі. У всіх школах і садках мають бути облаштовані укриття, – додав Кулеба.

Раніше ми розповідали про те, що в Бучі Київської області тривають відновлювальні роботи на понад 30 багатоквартирних будинках. І це лише на одній вулиці.

Також писали, що будинок на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі Києва, який був пошкоджений російськими ракетами на початку війни під час російських обстрілів, повністю оновлений.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #відновлення #школи #укриття #дитсадки #глава КОВА #Олексій Кулеба
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...