• Головна
  • Перебігав в темряві дорогу: під Києвом Nissan збив 18-річного хлопця, – ФОТО
12:34, 9 грудня 2022 р.

Перебігав в темряві дорогу: під Києвом Nissan збив 18-річного хлопця, – ФОТО

Перебігав в темряві дорогу: під Києвом Nissan збив 18-річного хлопця, – ФОТО

У селі Софіївська Борщагівка на Київщині легковий автомобіль на неосвітленій ділянці дороги збив 18-річного хлопця. Внаслідок ДТП пішохід отримав перелом та був госпіталізований до медзакладу.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Київської області.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Поліцейські Київщини розслідують ДТП з потерпілим у Софіївській Борщагівці. Днями близько 21:00 до поліції зателефонував очевидець та повідомив, що на одній із вулиць села водій легковика збив хлопця, – йдеться в повідомленні.

Попередньо було встановлено, що 18-річний місцевий мешканець перебігав неосвітлену проїжджу частину за межами пішохідного переходу.

У цей час по вулиці їхав автомобіль Nissan під керуванням 59-річного водія. Він не помітив хлопця у темному одязі і не встиг вчасно загальмувати. Пішохода з переломом тазової кістки медики доправили до лікарні, – резюмували в поліції.

Під Києвом юнак перебігав в темряві дорогу та потрапив під колеса авто, Поліція Київщини

Під Києвом юнак перебігав в темряві дорогу та потрапив під колеса авто, Поліція Київщини

Всі обставини автопригоди встановлять слідчі.

Нагадаємо, ми раніше писали, що 2 грудня близько 19:30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Братиславській у Києві. В результаті аварії загинуло двоє осіб, ще одна постраждала.

Також розповідали про те, що на проспекті Перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода за участю п‘яти автомобілів. Попередньо відомо, що один з водіїв не впорався з керуванням транспортного засобу та зіткнувся з чотирма автівками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #ДТП #аварія #постраждалий #правоохоронці #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...