• Головна
  • Придбання запасних частин по VIN-коду авто
Новини компаній
13:00, 5 грудня 2022 р.

Придбання запасних частин по VIN-коду авто

Новини компаній
Придбання запасних частин по VIN-коду авто, фото-1

Автолюбителі, які стикалися зі зламанням свого автомобіля, знають, що отримати належний компонент не завжди просто. У наш час більшість транзакцій здійснюється через інтернет-сервіси, а поїздки до магазинів або на ринок автозапчастин стають все менш поширеними. Щоб просто і швидко знайти потрібний компонент в Інтернеті, рекомендується шукати запчастини по він коду автомобіля.

Як полегшити пошук запчастин за ідентифікаційним номером транспортного засобу

VIN (ідентифікаційний номер транспортного засобу) — це 17-значний ідентифікаційний номер, що складається з цілих чисел і латинських літер. Це видно на рамі кузова, під капотом і, звісно, на паспорті.

Ідентифікація VIN автомобіля значно полегшує пошук справжніх запасних компонентів. Ця колекція літер і цифр фіксує всю інформацію про автомобіль, від технічних характеристик і обладнання до року і місця виробництва. Треба ввести 17-значний код у поле пошуку каталогу, щоб легко ідентифікувати запчастини за VIN-кодом.

Каталог запчастин з кодом VIN може включати базу даних як оригінальних запчастин, які встановлюються виробниками автомобілів, так і інформацію про альтернативи. Замовник завжди має можливість встановити «рідні», але дорожчі комплектувальники або шукати варіант дешевше з каталогу на заміну.

Переваги пошуку автокомпонентів по VIN коду

Варто зазначити, що отримання запчастин за VIN-кодом онлайн є найпростішим і надійним способом придбання запчастин, який пропонує ряд переваг:

  • Замовник витратить набагато менше часу на покупку запчастини, оскільки більше не потрібно відвідувати СТО чи авторинок і шукати запчастини в прайс-листі.
  • Обравши автозапчастини за VIN-кодом, клієнт отримує повну гарантію сумісності товару зі своїм автомобілем.
  • Розуміння специфікацій і номенклатури має вирішальне значення для вибору правильного товару.
  • Великий вибір товарів на сайті компанії АльтСтар надає можливість замовлення як оригінальних запчастин, так і якісних копій.
  • Замовлення виконуються швидко завдяки великій кількості партнерів-постачальників

Скориставшись послугами відомої мережі, замовник обов’язково отримаєте доступ до великого вибору товарів, якісного обслуговування, швидкого доставлення та дешевої вартості. Потрібно лише грамотне заповнити форму замовлення. Підбір запчастин за VIN-кодом на нашому інтернет-ресурсі перетворює проблему в приємну справу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...