• Головна
  • Масштабна ДТП під Києвом: через аварію перекрито всі смуги руху в напрямку столиці, – ФОТО
12:44, 30 листопада 2022 р.

Масштабна ДТП під Києвом: через аварію перекрито всі смуги руху в напрямку столиці, – ФОТО

Масштабна ДТП під Києвом: через аварію перекрито всі смуги руху в напрямку столиці, – ФОТО

На трасі Київ – Чоп трапилась масштабна ДТП з постраждалими. Усі смуги руху у напрямку столиці перекрито. Подробиці читайте в матеріалі

На 34 км автодороги Київ – Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох транспортних засобів. Усі смуги руху у напрямку столиці перекрито.

Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва– 44.ua».

Повідомляється, що 30 листопада близько 5-ї години ранку неподалік с. Копилів у Бучанському районі трапилась ДТП за участі 3 транспортних засобів: мікроавтобусів Fiat Ducato, Mercedes Sprinter та вантажівки Man TGA.

За попередньою інформацією, є потерпілі. На місці пригоди працюють поліцейські, рятувальники та медики. Унаслідок ДТП усі смуги руху у напрямку Києва перекрито. Організовано реверсивний рух.

Водії, з розумінням поставтесь до тимчасових незручностей, завчасно плануйте свої маршрути, враховуючи вказану інформацію, - зазначили у Патрульній поліції.

Крім того, ми повідомляли раніше, що від 10 жовтня, коли в Україні почалися стабілізаційні, а згодом і аварійні відключення електроенергії, кількість дорожньо-транспортних пригод з постраждалими у Києві збільшилася на 55% порівняно з таким самим періодом до відключень. Причиною цього стало вимкнення світлофорів та вуличних лікарів, а також неуважність пішоходів і водіїв.

Також писали про те, що у Білій Церкві 59-річна водійка «Opel» скоїла наїзд на 13-річну дівчину, яка перетинала пішохідний перехід по вулиці Героїв Небесної Сотні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини ДТП #траса #Київ-Чоп #постраждалі #вантажівка #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...