• Головна
  • У Києві пунктами незламності скористалося понад 3,5 тисяч осіб: водночас від містян надходять скарги
17:33, 26 листопада 2022 р.

У Києві пунктами незламності скористалося понад 3,5 тисяч осіб: водночас від містян надходять скарги

У Києві пунктами незламності скористалося понад 3,5 тисяч осіб: водночас від містян надходять скарги

До столичних пунктів обігріву протягом кількох останніх днів звернулися 3600 мешканців столиці. Всього в місті розгорнули роботу 436 таких пунктів.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу "Київ".

У столиці працюють 436 пунктів обігріву. Усі вони забезпечені генераторами. Люди можуть там зігрітися, зарядити гаджети. Я дав завдання керівникам районів постійно перевіряти роботу цих пунктів. Хочу також наголосити, що саме в Києві розгорнуто найбільшу кількість пунктів обігріву. Але, підкреслю, сьогодні ключове завдання, аби люди отримували необхідні послуги в себе вдома. Щоб в оселях киян були тепло, вода та світло, – наголосив Віталій Кличко.

Водночас, за словами народного депутата Романа Грищука, наразі від киян надходить велика кількість скарг стосовно роботи пунктів незламності.

Карта пунктів, яка працює по Україні в Києві викликає тільки подив і розчарування у тих, хто спробує зайти в найближчий пункт. Багато кейсів, коли приходили до пункту вказаного на карті, а там закрито і нікого немає, - написав Грищук на своїй сторінці в Facebook.

Раніше мер повідомляв, що у Києві розгорнули роботу понад 400 пунктів обігріву. Частина із них з інтернетом. Всього місцева влада планує розгорнути близько 500  пунктів, де можна погрітися, випити гарячого чаю та зарядити електронні пристрої.

Також сьогодні мер повідомив, що понад 90 відсотків будинків столиці вже з теплопостачанням. 25 відсотків споживачів міста поки не отримують електроенергію через пошкодження мереж, спричинені ракетними обстрілами росіян. Але енергетики працюють, щоб повернути енергопостачання всім киянам. Водопостачання киянам відновили повністю.

Крім того ми розповідали, що у Києві вводять нові правила відключення електроенергії.

44.ua у Телеграм: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #пункти незламності #Кличко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...