• Головна
  • Українці зможуть безкоштовно навчитися спілкуванню з різними категоріями людей
Новини компаній
09:00, 19 листопада 2022 р.

Українці зможуть безкоштовно навчитися спілкуванню з різними категоріями людей

Новини компаній

Благодійний фонд Women’s Aid International запрошує українців взяти участь у тренінгу «Комунікація з вразливими групами». Соціальні робітники, волонтери та охочі зайнятися благодійною діяльністю зможуть безкоштовно навчитися взаємодіяти з вразливими групами: літніми людьми, вимушеними переселенцями та постраждалими від війни. Проєкт здійснюється за підтримки Європейського Союзу.

Українці зможуть безкоштовно навчитися спілкуванню з різними категоріями людей, фото-1

Прийом заявок на тренінг «Комунікація з вразливими групами» триває до 20 листопада - https://volunteering.womensaid.net/

«Під час діяльності нашого Фонду ми зрозуміли, що в Україні майже немає фахівців, які вміють правильно взаємодіяти з вразливими групами людей. Діячі соціальної сфери постійно стикаються з професійним вигорянням, часто не можуть вирішити конфлікти, не вміють справлятися зі стресом. Через це їхній емоційний стан погіршується, що призводить до зміни виду діяльності. Як результат – в Україні зменшується кількість діячів соціальної сфери, а отже, допомогу недоотримують літні люди, люди з інвалідністю та постраждалі від війни. Ми хочемо це змінити!» – розповідає засновниця благодійного фонду Women’s Aid International Яна Матвійчук.

Участь у тренінгу візьмуть 4 групи: 3 – соціальних робітників та 1 – волонтерів. Загалом пройдуть тренінг 40 учасників, які матимуть змогу отримати сертифікати-підтвердження про успішне завершення. Декілька груп вже розпочали навчання.

«Багато знань нових. Мені від цього впевненість, легкість. Мені здається, що я по-новому буду працювати і взагалі жити» – ділиться враженнями про тренінг соціальна робітниця Тетяна.

Українці зможуть безкоштовно навчитися спілкуванню з різними категоріями людей, фото-2

Після завершення проєкту фонд Women’s Aid International створить посібник та поділиться досвідом з партнерами. Спираючись на результати проєкту організатори планують створити Школу соціального супроводу, де будуть навчати фахівців соціальної сфери.

Як пройшов тренінг для першої групи дивіться за посиланням – https://www.youtube.com/watch?v=At6x7oGLQus

Публікацію підготовлено за підтримки Європейського Союзу в рамках Стипендіальної програми для лідерів громадянського суспільства країн Східного партнерства. Публікація відображає позицію благодійного фонду «Women’s Aid International» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...