• Головна
  • Київрада відхилила петицію з проханням відновити історичний будинок, куди вдарив дрон-камікадзе
14:47, 17 листопада 2022 р.

Київрада відхилила петицію з проханням відновити історичний будинок, куди вдарив дрон-камікадзе

Київрада відхилила петицію з проханням відновити історичний будинок, куди вдарив дрон-камікадзе

Комісія Київської міської ради з питань архітектури та містобудування відхилила петицію з проханням відновити історичний будинок на вулиці Жилянській, який був пошкоджений внаслідок атаки дрона-камікадзе іранського виробництва.

Про це повідомив автор петиції Семен Широчин.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин Києва, області та України.

Автор зазначає, що він відвідав засідання комісії.

Розповідав, як важливо відбудувати будинок, що він цінний, що нам запропонували допомогу поляки, що мешканці хочуть відновлення, що тисячі киян хочуть відновлення і що цей будинок має бути відновлений як символ нашої стійкості, – написав Широчин.

За його словами, заступник голови Київської міської державної адміністрації В’ячеслав Непоп відповів, що «50% будинку зруйновано, все відновити не можна». Після цього комісія одноголосно відхилила петицію.

Нагадаємо, що саме дрон-камікадзе, який 17 жовтня влучив у житловий будинок на вулиці Жилянській у Києві, забрав життя 5 мирних мешканців.

Пізніше активісти звернулись до місцевої влади щодо відновлення історичного будинку на Жилянській, 116-А, який 17 жовтня іранськими дронами-камікадзе атакувала росія та вбила 5 мирних мешканців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #безпілотник #петиція #Київрада #відмова #відновлення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...