• Головна
  • Мешканці Херсону почали отримувати екстрену продовольчу допомогу
Новини компаній
17:00, 17 листопада 2022 р.

Мешканці Херсону почали отримувати екстрену продовольчу допомогу

Новини компаній

За майже 9 місяців окупації Херсон опинився на межі гуманітарної катастрофи через відсутність важливої інфраструктури життєзабезпечення. У місті критично не вистачає води, бо водопостачання практично відсутнє. Також не вистачає лікарських засобів, хліба, товарів першої необхідності.

З перших днів деокупації благодійна організація ADRA Ukraine розпочала екстрену роздачу гуманітарних наборів в Херсоні та області.

Мешканці Херсону почали отримувати екстрену продовольчу допомогу, фото-1

Продовольча допомога проходить за підтримки Всесвітньої продовольчої програми ООН та містить набори загального призначення (це базові продукти харчування, серед яких консерви, крупи, макаронні вироби, олія), а також дитяче харчування, воду та солодощі.

За декілька днів вже було роздано понад 5 тонн продовольчої допомоги.

Як зазначають співробітники організації, попри загальне виснаження люди з радістю зустрічають тих, хто привозить гуманітарний вантаж і дуже дякують за підтримку.

Зазначимо, що з перших днів воєнного конфлікту люди, що постраждали внаслідок бойових дій, мають можливість отримувати допомогу у вигляді продовольчих наборів завдяки підтримці Всесвітньої продовольчої програми ООН. Набори видаються в порядку живої черги з розрахунку один набор в одні руки (на одну особу). Детальну інформацію щодо роздач перевіряйте на офіційному сайті або Facebook-сторінці організації.

Загалом допомогу вже отримали близько 30 деокупованих населених пунктів Херсонської області, серед яких село Новомиколаївка, Дудчани, Архангельське та інші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...