• Головна
  • Олександр Педан знімає у Києві проект про українські університети
Новини компаній
11:00, 17 листопада 2022 р.

Олександр Педан знімає у Києві проект про українські університети

Новини компаній

Телеведучий разом із командою працюють над другим сезоном освітнього тревел-проекту “УніверСheck”

Телеведучий Олександр Педан мандрує країною зі зйомками нового сезону освітнього тревелу “УніверCheck”. Мета проекту - розповісти про вітчизняні виші та популяризувати навчання в Україні. За сюжетом проекту, телеведучий разом із 17-річною донькою Лерою їздять університетами, дізнаються різноманітність спеціальностей, інспектують гуртожитки, знайомляться з місцевим студентським ком’юніті, досліджують логістику та особливості міста, у якому знаходиться виш.

Олександр Педан знімає у Києві проект про українські університети, фото-1

“Сьогодні на часі цінувати та популяризувати своє. Ми звикли думати, що за кордоном рівень освіти вищий, але не всюди та не завжди. Після першого сезону ми переконалися, що в Україні безліч гідних вишів. І зараз важливо говорити про це, мотивувати молодь залишатися, навчатися тут і розвивати країну”, - каже телеведучий Олександр Педан.

Ідея проекту зародилася ще до 24 лютого, але побачили перший сезон глядачі вже після повномасштабного вторгнення. Зараз же команда “УніверСheck" працює над другим сезоном, у якому не просто розповідає про українські виші, а робить акцент на професіях і перспективі навчання та працевлаштування.

Олександр Педан знімає у Києві проект про українські університети, фото-2

“Ми за те, щоби спершу обрати професію, а вже потім, відштовхуючись від цього, шукати університет. І в другому сезоні “УніверCheck” спробуємо з цим допомогти - розкриємо багато актуальних професій. Наприклад, що можна працювати вчителем, журналістом, копірайтером, smm, маючи освіту філолога. Дізнаємося, скільки заробляє філолог, як ще можна реалізувати себе в цій професії тощо”, - пояснює Олександр Педан.

З-поміж десяти університетів у другому сезоні буде й один київський виш.

Олександр Педан знімає у Києві проект про українські університети, фото-3

“У першому сезоні ми розповідали відразу про три університети у Києві. Але в столиці ще багато навчальних закладів і чимало молоді хочуть навчатися саме тут, тож вирішили розкрити дуже цікавий університет із важливою та потрібною сьогодні професією”, - інтригує телеведучий.

Переглянути новий сезон “УніверCheck” із Києва та інших українських міст можна буде на початку 2023 року. А перший сезон освітнього тревелу із таких міст, як Львів, Київ, Одеса, Ужгород і навіть Маріуполь, - за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...