• Головна
  • Гільзи для самокрутки — необхідна деталь для ідеальної сигарети
Новини компаній
13:00, 14 листопада 2022 р.

Гільзи для самокрутки — необхідна деталь для ідеальної сигарети

Новини компаній

Культура паління самокруток стає дедалі популярнішою. Це не дивно, оскільки ароматна сигарета, виготовлена ​​своїми руками, — не просто спосіб вгамувати нікотиновий голод. Це особлива філософія та особливе задоволення для курців. При цьому вибір саморобних цигарок ще й економічно вигідний. Собівартість компонентів у рази нижча за фабричні сигарети.

Для прихильників самокруток ринок пропонує широкий вибір паперу, фільтрів. Кожен елемент виконує важливу роль у створенні якісної сигарети, яка розкриє смак та аромат тютюну. Важлива й естетична сторона. Погодьтеся, що курити рівну, щільно і рівномірно набиту самокрутку набагато приємніше. Щоб отримувати цигарки такого класу, пропонуємо купити гільзи для сигарет з фільтром у магазині ImperiaUA.

Цигарні гільзи: що це і навіщо потрібно?

Дві головні складові самокрутки — це тютюнова суміш і спеціальний папір. З такого скромного набору виходять найпростіші цигарки. Щоб прискорити процес створення самокруток та зробити його простішим, було створено спеціальні заготівлі — гільзи. Вироби, по суті, є порожньою сигаретою. Тобто скручений і склеєний листок цигаркового паперу з фільтром. Курцю потрібно лише набити гільзу обраною тютюновою сумішшю і насолодитися процесом паління.

Аромат та смак цигарки залежить від паперу, який використовували для скручування. Гільзи найчастіше виготовляють із целюлози, лляної сировини або рисової соломи. Рекомендуємо купити гільзи для самокруток із якісної натуральної сировини, тому що в такому разі сигарета буде повільно тліти, не порветься при набиванні. Ще один плюс — відсутність додаткових запахів при курінні.

Щодо фільтрів, то вони бувають целюлозними або вугільними. Обидва види чудово виконують свої функції. До паперу фільтри кріпляться спеціальним клеєм із природних компонентів. Їх склад не виділяє шкідливі речовини при горінні. Для любителів більш міцних сигарет є гільзи без фільтрів.

Щоб набити гільзу, обов'язково потрібна машинка. Це може бути механічний або електричний пристрій. За якістю набивання відмінностей практично немає. Але якщо ви хочете зекономити час на виробництві цигарок, то краще купити машинку для самокруток на електроприводі.

Які бувають гільзи: різноманітність видів під будь-який запит

Коли самокрутки набули широкої популярності, ринок став наповнюватися різними варіаціями заготовок для цигарок. Вітчизняні виробники постійно розширюють асортимент та випускають новинки. Сьогодні спеціалізовані магазини задовольняють запити будь-якого курця — від витонченої дівчини до брутального чоловіка, пропонуючи все для самокруток за доступними цінами.

Виділимо основні цигаркові гільзи, залежно від типу та розміру:

  • Гільзи із капсулою. Цей вид заготовок набув популярності завдяки своєму смаку. Виробники пропонують любителям незвичайних цигарок великий вибір ароматів. Капсула зі смаковим розчином знаходиться у фільтрі. Щоб відчути смак, треба розчавити її. Після простої маніпуляції курець відчуває приємне доповнення до тютюнового диму. Крім запаху, гільзи з капсулою дарують відчуття насолоди під час куріння.

  • Гільзи з рисового паперу. Листи з рису відрізняються особливою тонкістю. Тому ніякого присмаку немає. Але головна «фішка» самокруток із рисового паперу полягає у дуже повільному горінні. Папіроси з таких гільз сподобаються любителям розтягнути задоволення.

  • Гільзи з кольорових листів. Питання стилю сьогодні актуальне для більшості людей. Доповнювати свій образ тепер можна і за допомогою цигарок. Для цього існують гільзи із кольорового паперу. Яскравий дизайн цигарок не залишиться без уваги.

  • Гільзи Slim. Нещодавно самокрутки могли бути або класичного розміру або King Size. Тепер асортимент розмірів збільшився і на ринку з'явилися гільзи для самокруток Slim. Заготовки виготовляють із щільного паперу, який витримує навантаження при набиванні і не рветься. Витончений формат і легка тяга — переваги самокруток з гільз «слім» розміру.

В інтернет-магазині ImperiaUA можна придбати якісні цигаркові гільзи. Також пропонуємо відразу купити папір для самокруток. В асортименті є машинки для набивання та інші аксесуари для самостійного виробництва сигарет.

Заготовки для самокруток: чому варто купити?

Головна перевага гільз для цигарок — зручність у використанні. Щоб отримати задоволення від куріння самокрутки, вам потрібно лише вибрати якісний тютюн та забити гільзу. Безперечний плюс використання самокруток полягає в тому, що ви точно знаєте, що курите. Ще один позитивний момент, який відзначають курці самокруток, — можливість регулювати щільність набивання.

Шукаєте якісні гільзи для цигарок? Запрошуємо до магазину ImperiaUA. Вибираючи купити гільзи для самокруток SILVER STAR, Mascotte, Kompan або марки інших виробників, ви отримаєте сигарети найвищої якості.

Гарантуємо швидку доставку та приємне обслуговування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ImperiaUA
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...