• Головна
  • Підібрав ключ та зник: у Києві чоловіку повідомили про підозру за викрадення автомобіля, – ФОТО
09:21, 14 листопада 2022 р.

Підібрав ключ та зник: у Києві чоловіку повідомили про підозру за викрадення автомобіля, – ФОТО

Підібрав ключ та зник: у Києві чоловіку повідомили про підозру за викрадення автомобіля, – ФОТО

У Києві чоловік підібрав ключі до чужого авто та викрав його, поїхавши в невідомому напрямку. Однак невдовзі був затриманий правоохоронцями. Тепер за скоєне йому загрожує до п‘яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба Поліції Києва.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

У столиці чоловіку повідомили про підозру у викраденні автомобіля

До поліції Києва надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем на вулиці Вишгородська. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції.

Встановлено, що порушник проник в авто за допомогою підбору ключа. Ми переглянули записи з камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечне місто» та прослідкували маршрут слідування зловмисника. Затримали його на вулиці Північній у викраденому автомобілі в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Виявилось, що фігурант раніше судимий за грабіж. Транспортний засіб було вилучено та направлено на експертне дослідження, – розповів начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко.

Наразі правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. Чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

У столиці чоловіку повідомили про підозру у викраденні автомобіля, Поліція Києва

У столиці чоловіку повідомили про підозру у викраденні автомобіля, Поліція Києва

Раніше ми писали про те, що поліцейські Київщини затримали чоловіка, який переховувався від слідства. На рахунку 27-річного мешканця Славутича злочинні епізоди, серед яких викрадення людини, угон автомобіля та розбійний напад.

Також розповідали, що в Києві місцевий мешканець ошукував волонтерів на продажі військової амуніції. Загальна сума склала – 100 тисяч гривень. Тепер чоловікові загрожує до 5 років за ґратами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #поліція #авто #правоохоронці #угон #кримінал
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...