• Головна
  • Відновлення «Мрії»: будівництво нового літака АН-225 на етапі конструкторських робіт
16:34, 8 листопада 2022 р.

Відновлення «Мрії»: будівництво нового літака АН-225 на етапі конструкторських робіт

Відновлення «Мрії»: будівництво нового літака АН-225 на етапі конструкторських робіт

Будівництво другого літака моделі АН-225 «Мрія» наразі на етапі конструкторських робіт. Він стане заміною легендарного літака, який був знищений російськими окупантами в Гостомелі 27 лютого.

Про це повідомляє ANTONOV Company.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, регіону та України.

Другий АН-225 буде забезпечений як новими деталями, так і частинами літака, що був знищений.

За наявною експертною оцінкою,на теперішній час є близько 30% комплектуючих, які можна використати для другого зразка. Вартість побудови літака оцінюється щонайменше у 500 млн Євро. Проте про конкретну суму поки говорити зарано. Більше інформації буде після перемоги, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в результаті повітряної атаки російських військ на аеропорт Гостомель під Києвом, 27 лютого, був спалений один із найбільших та найпотужніших літаків у світі українського виробництва АН-225 «Мрія».

Крім того, ми писали, що триває розслідування справи щодо знищення російськими окупантами українського літака Ан-225 "Мрія" 27 лютого в Гостомелі Київської області. Крім того, встановлено причини не вжиття заходів для його захисту ДП «Антонов» попри попередження про можливий початок повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #Антонов #АН-225 #літак #Мрія #відновлення #Гостомель
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...