• Головна
  • У Києві чоловік декілька років розбещував та ґвалтував 8-річну падчерку, – ФОТО
11:05, 8 листопада 2022 р.

У Києві чоловік декілька років розбещував та ґвалтував 8-річну падчерку, – ФОТО

У Солом’янському районі Києва затримали чоловіка, якого підозрюють у розбещенні та зґвалтуванні малолітньої дитини.

Про це розповіли в пресслужбі поліції Києва.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Зазначається, що зловмисник протягом кількох років вчиняв щодо 8-річної дівчинки дії сексуального характеру та схиляв її до вступу у статевий зв’язок.

Як розповіли правоохоронці, до них надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що на вулиці Вадима Гетьмана її чоловік розбещував її малолітню доньку.

Було з’ясовано, що з 2019 року правопорушник вчиняв щодо своєї 8-річної падчерки розпусні дії та схиляв її до вступу у статевий зв’язок неприродним способом. Згодом про протиправні дії зловмисника дізналась мати потерпілої та повідомила про це правоохоронним органам. Поліцейські затримали раніше не судимого 36-річного киянина, – розповіли в поліції.

У столиці правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у розбещенні та зґвалтуванні неповнолітньої падчерки, Поліція Києва

У столиці правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у розбещенні та зґвалтуванні неповнолітньої падчерки, Поліція Києва

Під час обшуків у затриманого вилучили системний блок, мобільні телефони та флеш-накопичувачі з фото- та відеоматеріалами порнографічного змісту.

За фактами зґвалтування та розбещення неповнолітньої дитини відкрито кримінальні провадження, а зловмиснику повідомили про підозру.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 620 250 грн.

Тепер затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомляли про те, що в Києві правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у розбещенні 11-річної дівчинки. Зловмисник помітив дитину в торговельному центрі, прослідкував за нею до будинку та у ліфті вчинив щодо неї розпусні дії

Крім того, розповідали, що в столиці затримали педофіла, який чіплявся до 10-річного хлопчика прямо під час руху трамвая.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #кримінал #педофіл #правоохоронці #падчерка #розбещення #неповнолітня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...