• Головна
  • Запасайтесь свічками та заряджайте павербанки: у Києві та області жорстко обмежать подачу електроенергії
15:29, 27 жовтня 2022 р.

Запасайтесь свічками та заряджайте павербанки: у Києві та області жорстко обмежать подачу електроенергії

Запасайтесь свічками та заряджайте павербанки: у Києві та області жорстко обмежать подачу електроенергії

Внаслідок нових пошкоджень, отримані українською енергосистемою внаслідок атак військ рф, компанія «Укренерго» запроваджує більш жорсткі відключення електроенергії у Києві та Київській області.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44». Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України.

За словами столичної влади, через удари росії по об'єктах критичної інфраструктури в Києві та області виник дефіцит потужності подачі електроенергії в розмірі 30% споживання.

Задля того, щоб уникнути повного відключення світла у столиці, «Укренерго» вводить обмеження, які в КМДА назвали безпрецедентними.

Графіки стабілізаційних відключень, складені напередодні, більше не є актуальними. На жаль, найближчими днями буде застосовано більш жорсткі та тривалі відключення електропостачання, — додали в адміністрації.

КМДА вкотре закликала українців помірно споживати електроенергію та не використовувати енергоємні прилади в період з 06:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00. Підприємців попросили обмежити зовнішнє освітлення у ресторанах, офісах та торгових центрах.

Раніше ми також писали, що в ніч на 27 жовтня під час повітряної тривоги російські окупанти завдали удару по одній з громад Київської області.

Крім того, повідомляли про те, що мешканці Києва вимагають від енергетиків та місцевої влади налагодити графік інформування про відключення електроенергії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #електроенергія #відключення #КМДА #Укренерго
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...