• Головна
  • Вистава «Хелловін. Цирк гарбузів» – неймовірні емоції гарантовано
Новини компаній
15:00, 24 жовтня 2022 р.

Вистава «Хелловін. Цирк гарбузів» – неймовірні емоції гарантовано

Новини компаній

Національний цирк України відтворює вже постійну традицію святкування Хелловіну, адже, завдяки ЗСУ, це стало можливим і цього року. Неймовірні емоції та чудовий настрій гарантуються кожному. Придбати квитки можна на офіційному сайті circus.kiev.ua, або в касах цирку пл.Перемоги,2.

На глядачів чекає містичний світ Гарбузів, у яких є своя власна історія. Проте, дізнатися їх таємниці можна тільки відвідавши манеж. Останні вихідні жовтня будуть наповнені видовищністю, та справжньою магією. Крім того, гостям будуть доступні тематичні фотозони, аквагрим, розіграш квитків за найкращий костюм та багато інших сюрпризів.

Вистава «Хелловін. Цирк гарбузів» – неймовірні емоції гарантовано, фото-1

Деталі святкування в Національному цирку

Вистава «Хелловін. Цирк гарбузів.» розпочнеться в манежі в час, який буде зазначено на придбаних квитках. Діткам до 5 років купувати білет не потрібно. Вони можуть переглядати виставу безкоштовно, без надання окремого місця, та при наявності у батьків свідоцтва про народження. Варто звернути увагу на те, що:

  • вистава триватиме 90 хвилин без антракту;
  • Святкове дійство в фойє почнеться за 45 хвилин до початку вистави;
  • в цирку є надійне укриття;
  • працюватиме буфет.

В програмі вистави канатохідці, жонглювання на моноциклі, акробатика, еквілібристика, повітряні гімнасти, ілюзії, клоуни та багато інших цікавих номерів. Все дійство супроводжується живим звуком та фонограмою.

Навіть у найважчий період, варто знайти час для відпочинку та позитивних емоцій. Національний цирк України запрошує всіх і кожного приємно провести час, розслабитись та отримати можливість піти з вистави з подарунками. Гарбузи вже чекають з нетерпінням!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...