• Головна
  • Смертельна ДТП на проспекті Перемоги у Києві: під колесами "BMW" загинув 28-річний комунальник
11:56, 24 жовтня 2022 р.

Смертельна ДТП на проспекті Перемоги у Києві: під колесами "BMW" загинув 28-річний комунальник

Фото: поліція Києва

Фото: поліція Києва

Внаслідок смертельної ДТП, яка сталася вночі 22 жовтня на проспекті Перемоги у Києві, загинув 28-річний працівник комунального підприємства.

Про це повідомили в поліції Києва.

Правоохоронці розповіли, що водій автомобіля "BMW" не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та наїхав на двох працівників комунального підприємства, які в той час прибирали територію. Загинув 28-річний чоловік. 55-річного потерпілого госпіталізували до медичного закладу.

Водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Прилад Драгер показав відсутність алкоголю у його крові.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше ми розповідали, що у Києві правоохоронці затримали групу осіб, яких підозрюють у нападі та вбивстві військовослужбовця.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #ДТП #новини #сьогодні #BMW" #комунальник #загиблі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...