• Головна
  • Можете опинитись у пастці: мешканців Києва закликають не їздити у ліфтах під час повітряної тривоги
13:15, 21 жовтня 2022 р.

Можете опинитись у пастці: мешканців Києва закликають не їздити у ліфтах під час повітряної тривоги

Можете опинитись у пастці: мешканців Києва закликають не їздити у ліфтах під час повітряної тривоги

Мешканців Києва закликають не їздити в ліфтах при повітряній тривозі, оскільки це може бути небезпечним. Натомість містянам радять ходити по сходах.

Про це повідомили у Деснянській районній держадміністрації.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua" та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх новин Києва, області та України.

Зайшли в ліфт, а опинились у пастці. Такий сценарій можливий для людей, які під час повітряної тривоги вирішують знехтувати правилами безпеки. По-перше, це небезпечно! По-друге, можливі аварійні відключення, - зазначили у Деснянській РДА.

У РДА додали, що фахівці з ремонту ліфтового обладнання також керуються сигналами повітряної тривоги та йдуть в укриття, а виклики аварійних бригад розкидані по всьому району.

Крім того, ви можете залишитись замкнутими в ліфті і зараз, оскільки у Києві почалися віялові відключення електроенергії.

Також ми писали, що через зростання споживання електроенергії мешканцями регіону, у Київській області та у столиці з 9:20 ранку розпочалися стабілізаційні відключення світла.

Крім того, розповідали про те, що кияни звернулися до міської влади з проханням встановити на станціях метрополітену більше лавок. Відповідна петиція з’явилася на сайті Київської міської адміністрації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #ліфт #відключення #електроенергія #пастка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...