• Головна
  • ДТЕК опублікувала графік потенційних відключень електроенергії в Києві
10:05, 20 жовтня 2022 р.

ДТЕК опублікувала графік потенційних відключень електроенергії в Києві

ДТЕК опублікувала графік потенційних відключень електроенергії в Києві

20 жовтня по всій Україні можуть бути застосовані заходи обмеження споживання з 7:00 ранку до 22:00 вечора. Відключення будуть почергові, тривалість черги також визначає обленерго, але не більше 4 годин.

Про це повідомили в ДТЕК Київські електромережі.

Однак вони можуть повторитись для деяких споживачів протягом доби дня через 8 годин, якщо Укренерго не відмінить застосування стабілізаційних відключень. Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 8 до 12 ранку, то, якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 20.00 до 24.00.

Список вулиць, котрих може стосуватися таке відключення, розміщений на сайті ДТЕК. В компанії закликали слідкувати за оновленнями.

Для того, аби підтримати енергосистему, закликаємо всіх мешканців міста Київ споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, мінімізувати споживання електроенергії ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора мер Києва Віталій Кличко звернувся до містян з проханням у  четверг, 20 жовтня, максимально скоротити електроспоживання протягом всього дня - з 7.00 до 23.00.

"Звертаюся до мешканців столиці - не вмикайте потужні електроприлади - мікрохвильові печі, електрочайники, кондиціонери, електрообігрівачі", - закликав Кличко та наголосив, що ситуація з електропостачанням, після масованих російських атак на підприємства критичної інфраструктури, залишається складною.

Раніше ми розповідали, що 20 жовтня у Києві замість більшості тролейбусів їздитимуть автобуси.

Головні новини Києва - 44.ua у Телеграмі: актуальні та превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #ДТЕК #електроенергія #відключення світла
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...