• Головна
  • Ракетний обстріл Києва: звідки стріляли окупанти
12:51, 18 жовтня 2022 р.

Ракетний обстріл Києва: звідки стріляли окупанти

Ракетний обстріл Києва: звідки стріляли окупанти

Для обстрілу Києва вранці 18 жовтня армія рф використала стратегічні бомбардувальнки, які атакували з ростовської області.

Про це повідомив в ефірі загальнонаціонального телемарафону спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише Суспільне.

Так, за його словами, об'єкти енергетичної інфраструктури атакують 6 літаків стратегічної авіації росії з ростовської області.

Це 6 літаків, стратегічні бомбардувальники-ракетоносці з Х-101, Х-555, які цього разу атакували з Ростовської області, ближче до України, не з Каспію. Поки з Каспію ракета долетить на швидкості 900 км/год, то є можливість швидше відреагувати, і людям йти в укриття. Тут часу було менше, літаки підлетіли ближче і завдали ударів по різних областях, — розповів Юрій Ігнат.

Нагадаємо, що сьогодні близько 9 години ранку ворог поцілив в об‘єкт енергозабезпечення на лівому березі міста. Загинула одна людина, ще 6 зазнали поранень.

В компанії додали, що енергетичне обладнання зазнало серйозних ушкоджень. Після припинення обстрілів працівники підприємств зможуть приступити до роботи з ліквідації наслідків. 

Також в ДТЕК попередили про ймовірні відключення води та світла по всьому місту. Наразі без електропостачання залишаються мешканці лівого берегу столиці.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #ракетний обстріл столиці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...