• Головна
  • Ми адвокатське об’єднання «Захист» - найбільше адвокатське об’єднання в Україні
Новини компаній
09:00, 14 жовтня 2022 р.

Ми адвокатське об’єднання «Захист» - найбільше адвокатське об’єднання в Україні

Новини компаній
Ми адвокатське об’єднання «Захист» - найбільше адвокатське об’єднання в Україні, фото-1

Київська філія нашого об’єднання відкрила свої двері для клієнтів ще у 2017 році та вміщалась всього у 12 квадратних метрів у серці Києва.

Крок за кроком та справа за справою ми напрацьовували собі ім’я, авторитет та довіру клієнтів. Розширювався перелік послуг, які ми надавали населенню, кількість виграних справ та задоволених клієнтів.

Звісно, не все давалось легко, на розвиток нашої компанії, як і на долю кожного українця, випало досить багато випробувань, як карантин та початок війни на нашій землі, однак нам вдалось вистояти та зберегти не лише робочі місця для сотні юристів, а і довіру клієнтів. На початку війни ми були чи не єдиними адвокатами, хто не залишив своє робоче місце та судові справи. І пояснення цьому одне: ми страшенно любимо те, чим займаємось!

Ми адвокатське об’єднання «Захист» - найбільше адвокатське об’єднання в Україні, фото-2

Ми поєднуємо у своїй роботі багаторічний досвід із молодим ентузіазмом для максимально ефективного вирішення складних справ. Для нас не існує типових ситуацій, до кожної справи ми знаходимо індивідуальний підхід.

Зараз ми активно впроваджуємо інститут сімейної адвокатури в Україні, оскільки вважаємо, що у кожної сім'ї повинен бути не лише свій лікар та стоматолог, а і власний адвокат, тому кожен наш клієнт отримує клубну картку Адвокатського об’єднання та може отримати консультацію та правову допомогу із будь-яких типів правовідносин безкоштовно.

Наше адвокатське об’єднання налічує значну кількість вузькопрофільних спеціалістів та займається такими справами:

  • Сімейні правовідносини: розлучення, стягнення аліментів, поділ майна подружжя, визначення місця проживання дитини з одним із батьків та інші.
  • Кредитні правовідносини: припинення колекторського тиску, закриття кредитів у МФО, оскарження незаконно встановлених банком платежів, оскарження виконавчого напису нотаріуса та інші.
  • Кримінальні правовідносини: представництво інтересів потерпілого, підозрюваного, обвинуваченого, а також адвокат свідка.
  • Господарські правовідносини.
  • Питання з приводу нерухомості та будівництва: оскарження рішень державних реєстраторів, приватизація об'єктів нерухомого майна, скасування незаконної реєстрації, приватизація земельної ділянки, фіксація збитків, завданих війною.
  • Адвокат по ДТП.
  • Адміністративні спори.
  • Податкові спори.
  • Питання з приводу перетину кордону.
  • Житлові спори.
Ми адвокатське об’єднання «Захист» - найбільше адвокатське об’єднання в Україні, фото-3

Для більш детальної інформації щодо нашої компанії Ви можете звернутися за посиланням на наш сайт: https://zahist.in.ua/.

Звертайтесь за допомогою на безкоштовну гарячу лінію – 0800403303, а також підписуйтесь на наші соціальні мережі в Інстаграм, Фейсбук, Телеграмі та Ютубі, де ми публікуємо новини у сфері юриспруденції та роз'яснення чинних законів та прав громадян.

Також Ви можете задати свої питання за посиланнями: в Телеграмі https://t.me/advokat_zahist, та Інстаграмі https://instagram.com/ao_zahist?igshid=NzNkNDdiOGI=

Будемо раді Вам допомогти!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...