• Головна
  • У Київській області знешкодили понад 70 тисяч вибухонебезпечних предметів
17:46, 9 жовтня 2022 р.

У Київській області знешкодили понад 70 тисяч вибухонебезпечних предметів

У Київській області знешкодили понад 70 тисяч вибухонебезпечних предметів

У Київській області сапери продовжують розмінування території регіону. Так, піротехніки знайшли та знешкодили понад 70 тисяч вибухонебезпечних предметів. Спеціалісти ДСНС обстежили 21079,95 га.

Про це повідомили в прес-службі Київської обласної державної адміністрації.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі подій Києва, регіону та України.

На Київщині піротехніки ДСНС знешкодили понад 70 тисяч одиниць вибухонебезпечних предметів. Із початку робіт із розмінування фахівці обстежили 21079,95 га території, з них 4827,95 га – с/г угідь, 57,805 га – акваторії водних об’єктів. Перевірили 1269 об’єктів, 2039 домогосподарств, 1842 км автомобільних доріг тощо, – йдеться в повідомлені.

Крім того, ми розповідали про те, що в Києві правоохоронці викрили трьох місцевих мешканців, які незаконно зберігали арсенал зброї. Серед вилученого були автомати, граната, понад 400 набоїв різного калібру, штик-ніж.

Також писали, що в Пущі-Водиці відремонтували психоневрологічний інтернат, який був пошкоджений ракетними обстрілами в березні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #піротехніки #розмінування #сапери #снаряди
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...