• Головна
  • Мер Києва Віталій Кличко привітав освітян та подякував їм за працю
14:33, 2 жовтня 2022 р.

Мер Києва Віталій Кличко привітав освітян та подякував їм за працю

Мер Києва Віталій Кличко привітав освітян та подякував їм за працю

Щорічно в першу неділю жовтня відзначають День вчителя — професійне свято працівників освіти України. Так, мер Києва Віталій Кличко привітав столичних та українських педагогів.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської ради з покликанням на міського голову Києва Віталія Кличка.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте!

Дякую нашим освітянам за їх складну працю, за велике серце і любов до наших дітей. З перших днів широкомасштабного варварського вторгнення росії ви показали свою сміливість і відданість професії. Кожен із вас зайняв свою лінію оборони. Хтось пішов воювати, інші – залишились працювати заради дітей. Ви навчали онлайн, зі сховищ, ви підтримували дітей та батьків. Потім готували заклади до роботи в умовах воєнного стану. І столиця змогла розпочати новий навчальний рік у змішаному форматі – очному, онлайн та індивідуальному, – наголосив мер.

Кличко зауважив, що станом на сьогодні в столичних закладах середньої, дошкільної та позашкільної освіти працюють 70,5 тисяч фахівців, понад 40,5 тисяч з них – педагоги. 195 освітян, за його даними, пішли захищати Україну від російських загарбників, 143 педагоги-вимушених переселенці прийшли працювати цього року в заклади освіти Києва.

Зі святом вас, дорогі освітяни! Сил вам, вдячних учнів і вихованців, благополуччя і найголовнішого сьогодні – Перемоги, – додав Кличко.

Також ми писали про те, що в Києві «Муніципальна охорона» стежитиме за безпекою всіх столичних шкіл. Святошинський район стане першим, де вона запрацює.

Раніше повідомляли, що 1 вересня в столичних школах розпочали навчання 25 тисяч першачків, повідомляють в КМДА. В адміністрації наголосили, що на сьогодні школи Києва здатні забезпечити укриття для 145 тисяч учнів та освітян одночасно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #освітяни #педагоги #День вчителя #привітання #Віталій Кличко #мер Києва
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...