• Головна
  • Коли у Києві розпочнеться опалювальний сезон?
12:25, 1 жовтня 2022 р.

Коли у Києві розпочнеться опалювальний сезон?

Коли у Києві розпочнеться опалювальний сезон?

До початку опалювального сезону залишилось не так багато часу. Багато посадовців наголошує, що цьогорічна зима буде найскладнішою. Тому у мешканців Києва виникають побоювання, що опалювальний сезон цього року розпочнеться пізно. Тож, коли у столиці ввімкнуть опалення.

Про це розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини.

Як і зазвичай, опалювальний сезон у Києві розпочинатиметься в залежності від погодних умов. Тобто тоді, коли середньодобова температура повітря протягом трьох діб буде нижчою за +8 градусів за Цельсієм і з урахуванням подальшого прогнозу. Нинішнього року доцільно застосувати більш гнучкий підхід до початку опалювального сезону. Щоб, з одного боку — даремно не спалювати газ, коли надворі ще тепло, а з іншого — не затягувати критичного похолодання. Оскільки зволікання у холодну погоду із запуском опалення може призвести до техногенних наслідків. Я вже не кажу про комфорт і здоров’я людей, які для нас на першому місці, — підкреслив заступник голови КМДА.

Отож, у столичній мерії запевнили, що вирішальним фактором для початку опалювального сезону цього року, як і завжди, будуть погодні умови.

Раніше, ми писали про те, що заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв розповів про поточну готовність української столиці до майбутнього опалювального сезону. Так, за його словами, у Києві вже отримали акти готовності до роботи взимку понад 90% житлових будинків.

Також розповідали, що уряд Сполучених Штатів Америки передав владі Києва 11 кілометрів труб та трубопровідної арматури до опалювального сезону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новинки Києва #новини #всі новини #опалювальний сезон #погода #КМДА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...