• Головна
  • «Не можемо жити в руїнах»: в Ірпені на Київщині розпочався демонтаж будинку, в який влучив снаряд, – ВІДЕО
13:56, 29 вересня 2022 р.

«Не можемо жити в руїнах»: в Ірпені на Київщині розпочався демонтаж будинку, в який влучив снаряд, – ВІДЕО

В Ірпені Київської області на Гостомельському шосе, 12-14-16 розпочався демонтаж будинку, який першим постраждав від авіаудару окупантів. Демонтують його теж першим.

Про це повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин у відеозверненні.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин для вас.

За словами очільника міста, завершити роботи та вивезти все будівельне сміття планують за тиждень. Далі будуть розробляти проєктну документацію на нове будівництво та активно шукати фінансування на нього.

Вже на наступному тижні розпочнеться демонтаж ще декількох будинків по місту, адже ми не можемо жити в руїнах, – зазначив Олександр Маркушин.

Також раніше ми писали про те, що в Ірпінь на Київщину завітала делегація з Канади. Так, міністр освіти і раннього розвитку дитини провінції Нью-Брансвік Домінік Карді та виконавча директорка з ранньої грамотності Неурядової організації з розвитку грамотності Джулія Сміт побачили на власні очі руйнування, що завдали російські окупанти.

Окрім того, повідомляли, що на День Незалежності, 24 серпня, в Ірпені на Київщині встановили перший в Україні пам’ятний знак Силам Територіальної оборони Збройних сил України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #демонтаж #Ірпінь #багатоповерхівка #руйнування #авіаудар
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...