• Головна
  • Гранти на тепличний бізнес - як отримати?
Новини компаній
13:00, 29 вересня 2022 р.

Гранти на тепличний бізнес - як отримати?

Новини компаній

Багато людей мріють почати власний бізнес, проте не мають необхідних коштів та можливостей. Особливо важко починати щось нове в реаліях війни, адже багато людей залишились зовсім без нічого. Саме тому, держава вирішила не лише підтримати населення, але й дати можливість людям підтримувати економіку.

Гранти на тепличний бізнес - як отримати?, фото-1

Отримати гранти на фермерські теплиці зовсім не складно. Достатньо подати заявку на сайті Дія, зробивши кілька простих кроків:

  • зареєструвавшись, або авторизувавшись в особистому кабінеті порталу;
  • заповнити онлайн-заявку;
  • прикріпити проект модульних теплиць з кошторисом;
  • підписати електронним підписом та відправити.

В проекті мають бути такі розділи, як пояснювальна записка, архітектурні рішення, металеві конструкції, залізобетонні (з урахуванням фундаменту), системи поливу (свердловина до 30 м), електросистеми (до 5 кВт), кошториси. Знайти та порахувати вартість теплиці під плівку https://novateplica.com.ua/uk/tepliczy-pod-plyonku/ або під полікарбонат можливо з різною комплектацією.

Звернутися за допомогою в оформленні заявки можна до відділення Ощадбанку. Після того, як відбудеться державний тендер і заявку буде схвалено Міністерством аграрної політики України, підприємець отримає до 7 млн. грн за 2 гектари.

Де придбати якісну теплицю

Гранти на тепличний бізнес - як отримати?, фото-2

Різні тепличні господарства вже давно обрали для себе фабрику «Нова теплиця», адже підприємство займається виготовленням теплиць вже більше 27 років. За весь час існування, компанія постійно займалась удосконаленням своєї продукції, та розширенням її асортименту. Можна не сумніватися в ергономічності, та довговічності моделей теплиці Ідеал, адже виробник:

  • випускає комплектуючі лише за допомогою сучасного обладнання – постійно слідкує за тенденціями на ринку, щоб бути попереду конкурентів;
  • випускає каркаси та суцільнозварні дуги високої міцності, щоб навіть сильні вітри не могли зламати конструкцію;
  • займається постійним покращенням експлуатаційних характеристик каркасу та матеріалів для обшивки;
  • переймається створенням максимального комфорту та підходящого клімату для рослин – з цією метою вдосконалюються системи обігріву, поливу, освітлення, а також технології будівництва;
  • створюють каркаси з оцинкованих труб, на які не впливає корозія.

Переглянути та підібрати свій розмір теплиці можна в каталозі магазину «Нова Теплиця». Компанія виготовляє теплиці для бізнесу, а також пропонують готові варіанти конструкцій для дачників. Купити теплицю https://novateplica.com.ua/uk/ під полікарбонат, або з двома плівками «термос», підходить для зимового вирощування. Безкоштовна доставка по всій Україні. Зібрати каркас теплиці своїми руками легко по інструкції, або можна замовити монтажну бригаду за додаткову оплату, якщо буде в цьому потреба.

Чому варто обрати саме тепличний бізнес

Окрім можливості отримання гранту від держави на розвиток тепличного бізнесу, є маса інших причин, чому варто займатися саме цією справою. Перш за все, це забезпечення населення продукцією, яку зараз не можна отримати з окупованих територій. Налагодивши поставку в місцеві магазини, можна підтримати економіку країни та покращити її функціонування. Крім того, теплиці:

  • недорого коштують – стати підприємцем може практично кожен;
  • швидко дають прибуток – окупити вкладення можна вже за кілька сезонів;
  • сприяють вирощуванню врожаю протягом майже всього року.

Встановивши автоматичну систему поливу, можна звести догляд за рослинами до мінімуму. Запустити власний тепличний бізнес не важко. Зробити це з грантом від держави ще легше. Держава максимально сприяє підприємцям, адже саме малий та середній бізнес зможе підтримати державу в скрутні часи.

Промислові фермерські теплиці по гранту існують як з оцинкованої труби так і чорної труби. Більше на відео:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...