• Головна
  • Відкриття нового Судинного центру АНГІОЛАЙФ® в Києві
Новини компаній
09:00, 28 вересня 2022 р.

Відкриття нового Судинного центру АНГІОЛАЙФ® в Києві

Новини компаній

В основі кожної справи має бути ідея. Без неї будь-який бізнес втрачає частину свого призначення - роль в суспільному житті та розвитку. Саме так виникла ідея створити медичний простір, в якому пацієнт завжди буде в центрі уваги. Без навʼязування непотрібних послуг, з максимальною турботою та повним розʼясненням суті проблем, що виникли зі здоровʼям. Адже зазвичай пацієнт так і не отримує відповіді на свої запитання - тільки призначення та сухі коментарі.

Тож основа ідеології Судинного центру ANGIOLIFE® - здоровий та щасливий пацієнт, мотивований здоровим способом життя. Від першого телефонного дзвінка і до отримання бажаного результату ми будемо поруч, адже лікування - це не монолог лікаря або пацієнта, а продуктивна взаємодія.

Саме тому ми розробили унікальний алгоритм – АнгіоЛайф Венозний Протокол, який дозволяє зробити кожен крок максимально ефективним та якісним. В ньому поєднані всі найсучасніші світові тренди діагностики та лікування венозної патології та власний багаторічний успішний досвід.

Вже в жовтні 2022 року ми відкриваємо двері нового філіалу судинного центру АнгіоЛайф® в Печерському районі міста Києв, за адресою вул. Михайла Драгомирова 14А.

Саме у нас ви зможете отримати якісні консультації судинного хірурга - флеболога, лімфолога, гінеколога та кардіолога, пройти УЗД діагностику на найсучаснішому обладнанні експертного рівня.

Лікарі медичного центру ANGIOLIFE володіють інноваційними сучасними безопераційними методиками лікування та діагностики варикозної хвороби:

Склеротерапія (пінна, ріддина, ехо-склеро, мікро-склеро, трансіллюмінаційна та кріосклеро). Всі процедури обовʼязково проводяться з використанням модернових засобів візуалізації – VeinLite та навіть системою доповненої реальності VeinViewer. Фото до та після склеротерапії АнгіоЛайф

Кріолазер-кріосклеротерапія (ClaCS) – надсучасне поєднання через-шкірного неодимового NYAG 1064нм лазеру, повітряного охолодження шкіри до -35º, та надмалих концентрацій склерозанту, яке дозволяє видалити найменші судинні зірочки та сіточки, що раніше були недосяжні за використання стандартної методики склеротерапії. Детальніше

Вальвулопластика - корекція венозних клапанів на ранніх стадіях венозної недостатності шляхом введення спеціального інертного гелю навколо хворої вени під УЗД контролем SIEMENS. Ми перші в Україні успішно використали цю методику та успішно застосували її при лікуванні більше 500 пацієнтів.

Нетермальна адгезивна облітерація варикозних вен – унікальна методика яка дозволяє всього через один прокол шкіри за допомогою БІОКЛЕЮ лікувати варикозні вени різних діаметрів. В АнгіоЛайф проводиться процедура Біоклей інноваційними методами: VenaSeal, VenaBlock, Venex.

Ендовенозна лазерна коагуляція проводиться за допомогою німецького апарату BioLitec Ceralas та німецькими двохрадіальними світловодами. Вся процедура автоматизована за допомогою електронного прибору тракції – зонд рухається тільки з певною швидкістю. Таке поєднання створює умови для максимальної ефективності та безпеки лікування. Ми даємо пожиттєву гарантію на зону лікування.

Радіохвильова облітерація підшкірних вен американським COVIDIEN ClosureRFG гарантує повний контроль під час кожного кроку термальної абляції. ЕВЛК та РХО – золотий стандарт в лікуванні варикозної хвороби.

З результатами лікування варикозної хвороби ви можете ознайомитись за посиланням

Унікальна для України методика безопераційного лікування лімфатичних набряків. Комплексна протинабрякова фізіотерапія КПФТ дозволяє досягти позитивних результатів як при первинному лімфостазі так і при станах, що виникають після оперативних втручань та променевої терапії з приводу злоякісних пухлин. Курс лікування потребує від 10 до 20 сеансів раз на півроку. Кожний сеанс складається з кропіткої роботи цілої команди: лімфодренажний масаж, професійне бандажування кінцівки з використанням декількох шарів 10ти видів матеріалів, навчання догляду за шкірою, унікальна програма лікувальної фізкультури та рекомендації з модифікації способу життя. Результати лікування лімфедеми в Києві тут

На кожній консультації лікар флеболог обовʼязково використовує сучасну ультразвукову апаратуру з можливістю триплексного сканування світових виробників GeneralElectric, Siemens, Mindray. Під час консультації спеціаліст підбере оптимальну методику лікування та надасть повну інформацію стосовно прогнозів захворювання за допомогою спеціально розроблених відеопрезентацій. Жодне ваше питання не залишиться без відповіді.

Ми не просто лікуємо судинні захворювання. Ми робимо все, щоб запобігти розвитку захворювання у майбутньому.

АнгіоЛайф®- "Нове життя Ваших судин"

Чекаємо на Вас в АнгіоЛайф® за адресою:

м. Київ, 01103
вул. Михайла Драгомирова, 14А

[email protected]

+38 (066) 313 33 00
+38 (068) 313 33 00

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...