• Головна
  • Купити зоотовари онлайн – вигідні пропозиції за доступною ціною
Новини компаній
09:27, 27 вересня 2022 р.

Купити зоотовари онлайн – вигідні пропозиції за доступною ціною

Новини компаній
Купити зоотовари онлайн – вигідні пропозиції за доступною ціною, фото-1

Сучасний ринок, ветмагазини, маркети пропонують різну зоопродукцію на будь-які потреби, смаки та гаманець, що може спричинити проблеми з вибором оптимального варіанту. Але багато власників домашніх тварин вважають за краще робити такі покупки в інтернет-магазинах.

Товари в широкому асортименті можна легко придбати в інтернет-зоомагазині «Петслайк» у будь-який час, не виходячи з дому. Це – корми, вітаміни та мінерали, лікувальне харчування, засоби догляду, гігієни, лікування та профілактики від паразитів, бліх. Крім того, ми пропонуємо лояльні ціни, які нижчі, ніж у стаціонарних точках продажу, а також вигідні пропозиції, акції, знижки, привабливі бонуси, накопичувальні картки. Замовити товари для тварин у «Petslike» не тільки просто, але швидко, вигідно та зручно.

Покупцеві важливо вибрати авторитетний та надійний інтернет-магазин для покупки зоотоварів, яким є наша компанія, щоб не придбати підробку сумнівної якості. Адже в інтернеті можна знайти безліч підробленої та контрафактної продукції. Перед покупкою товарів слід порівняти ціни у різних магазинах, ознайомитися з відгуками, оглядами покупців, які були клієнтами магазину.

Онлайн-зоомагазин «Petslike» пропонує безкоштовну доставку за замовленням від 500 грн за вашою адресою в будь-яку точку України, в той час як інші беруть мінімальну плату за доставку. Крім того, ви можете повернути, обміняти невідповідний товар або отримати гроші за нього протягом 14 днів після покупки, після попередньої консультації з нашим менеджером.

Товари для домашніх тварин – різноманітність асортименту

У каталозі зоомагазину представлений різноманітний асортимент якісних сертифікованих товарів від понад 70 українських та зарубіжних брендів: кормова, лікувальна, вітамінна продукція для котів та собак, шампуні, туалети, пелюшки, посуд для їжі, ветеринарні протипаразитарні препарати, ін.

У каталозі представлені лише органічні продукти, без синтетичних добавок, консервантів, які не завдають шкоди вихованцям, доповнюють та покращують їхнє здоров'я та можливості.

"Петслайк" постійно відстежує сучасні тенденції ринку, співпрацює з перевіреними компаніями-виробниками. Це дозволяє регулярно оновлювати асортимент зоопродукції новими надходженнями оригінальної продукції та пропонувати конкурентні ціни без накруток.

Кожен покупець зможе вибрати необхідний товар із нашого каталогу з урахуванням породи, віку, розміру, стану здоров'я вашого вихованця. Вам цілодобово доступна актуальна інформація про асортимент, ціни на товар, його описи, характеристики, фото. Зручний класифікатор, поділ продукції на категорії (собака та кішка) та розділи спростить вибір оптимального варіанта.

Крім того, наші менеджери надають кваліфіковані консультації та допомогу у підборі потрібної позиції товару.

Які корми можна купити у «Петслайку»?

У магазині зоотоварів для тварин «Petslike» можна придбати різні види кормів – сухі та вологі, лікувальні. Деякі з найбільш популярних марок включають Royal Canin, Purina Pro Plan, Hill's, Optimeal, Brit Care, Клуб 4 Лапи, Acana, Brit Premium, ін.

Кожен із цих брендів пропонує різноманітні раціони, розроблені з урахуванням специфічних потреб вашого вихованця. Це корми призначені для цуценят і дорослих, літніх собак, а також кошенят і дорослих кішок. Існують також спеціальні раціони для вагітних або годуючих, стерилізованих, тварин з ожирінням, різноманітними захворюваннями, алергією.

У нас можна придбати декілька різних класів кормів для свійських тварин: економ, преміум, суперпреміум, холістик. Якщо ваш бюджет дозволяє, ми рекомендуємо вибрати останній тип корму, оскільки ці дієти вважаються біологічно правильним харчуванням для тварин. Вибираючи корм для свого улюбленця, обов'язково враховуйте його розмір, породу, вік, особисті особливості організму, активність поведінки.

Переваги інтернет-магазину зоотоварів

Вибираючи наш зоомагазин, кожен покупець може розраховувати на вигідну ціну, відмінний сервіс, професійну допомогу у виборі товару відмінної якості. Ознайомтеся з нашим каталогом та переконайтесь у перевагах інтернет-магазину «Петслайк»:

  • різноманітний асортимент оригінальної зоопродукції;
  • гарантія якості на товари;
  • демократична вартість, привабливі акції, знижки, бонуси, розіграші, подарунки;
  • зручна форма оплати;
  • швидка доставка замовлення до будь-якого міста України, безкоштовна доставка товару на суму від 500 грн за вашою адресою.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...