• Головна
  • Державна компенсація за пошкоджене житло в Україні: безкоштовна допомога «Відновимо.Онлайн»
Новини компаній
15:00, 23 вересня 2022 р.

Державна компенсація за пошкоджене житло в Україні: безкоштовна допомога «Відновимо.Онлайн»

Новини компаній

Російське вторгнення в Україну продовжує спричиняти жахливі втрати, від значних жертв серед цивільного населення до широкомасштабного руйнування будинків, підприємств та соціальних установ.

Спільними з ЄС зусиллями Україна вже розпочала відбудову на деокупованих українських територіях, але відбудова потребує комплексного підходу та чітко сформованого плану.

Про оновлений ресурс www.vidnovymo.online, який призначений для оформлення заявки на проведення проектно-вишукувальних робіт з метою отримання власниками відшкодування та подальшого відновлення пошкоджених індивідуальних житлових будинків, що постраждали в наслідок бойових дій – розповідає Артем Прощенко – архітектор, власник та головний ідеолог компанії «КАРМ «АРХЕ ВІСТА».

З чого почати процес звернення за допомогою, якщо ваш будинок або квартира постраждала внаслідок ворожого наступу?

Верховна рада вже напрацювала низку законодавчих актів та роз'яснень, щодо отримання процедури підготовки документів для подальшої компенсації за пошкоджене чи знищене під час війни житло. Фахівці нашої компанії зібрали для вас всю необхідну інформацію, що розміщена за посиланням www.vidnovymo.online

Державна компенсація за пошкоджене житло в Україні: безкоштовна допомога «Відновимо.Онлайн», фото-1

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що Україна відшкодує громадянам втрати за зруйноване чи пошкоджене житло. Незважаючи на те що постраждало безліч сімей та руйнування все ще продовжуються, власники таких будинків і квартир все ж таки вже зараз мають готувати потрібний пакет документів.

Чим саме займається ваша організація?

Від початку травня я разом зі своєю командою фахівців компанії «КАРМ «АРХЕ ВІСТА» долучилися до числа благодійних проектів. Ми приймаємо участь у вишукувальних роботах з метою фіксації пошкоджень, складанні актів та технічних звітів для подальшого формування пакету документів на відшкодування власникам втраченого майна. Проект «Відновимо.онлайн» спрямовано на максимальне спрощення процедури оформлення та опрацювання заявок на запит проведення проектно-вишукувальних робіт на об’єктах приватної власності, що постраждали внаслідок бойових дій.

Державна компенсація за пошкоджене житло в Україні: безкоштовна допомога «Відновимо.Онлайн», фото-2

Який принцип роботи онлайн ресурсу www.vidnovymo.online?

Насправді все дуже просто. Користувачу необхідно зайти на сайт і виконати декілька простих кроків, щоб залишити заявку на розгляд для отримання безкоштовної допомоги від наших фахівців. Із необхідної інформації потрібно залишити ФІО, адресу зруйнованого об’єкту та контакти для зв’язку.

Державна компенсація за пошкоджене житло в Україні: безкоштовна допомога «Відновимо.Онлайн», фото-3

До речі, нещодавно ми провели невеликий апгрейт і покращили функціонал, оновивши деякі функції та адаптації зручності. Тепер ресурс став ще простішим та кориснішим, а додавання заявки займає лише 2 хвилини. Є можливість прикласти фото прямо у форму, що дозволить максимально оперативно оцінити стан об’єкту та прискорити взаємодію з тими, кому потрібна допомога.

Окрім того, створена адаптована мобільна версія веб-сайту для користувачів з мобільних пристроїв.

Державна компенсація за пошкоджене житло в Україні: безкоштовна допомога «Відновимо.Онлайн», фото-4

Після заповнення всіх полів натисніть «надіслати заявку».

Необхідно заповнити усі поля даної форми, аби фахівці компанії могли провести максимально якісний аналіз ситуації та ефективно спланувати роботу команди.

Державна компенсація за пошкоджене житло в Україні: безкоштовна допомога «Відновимо.Онлайн», фото-5

Після опрацювання заявки на сайті, протягом 3-5 робочих днів за залишеними контактними зв'яжеться співробітник компанії. За результатами спілкування, буде сформований маршрут та команда фахівців для виїзду на об’єкт.

Це-безкоштовно? Скільки коштує виклик фахівця для фіксації пошкоджень після війни у www.vidnovymo.online?

Надання послуг передбачається на безоплатній основі, але, якщо ви маєте можливість підтримати фінансово даний проект та допомогти іншим прискорити шлях до відновлення, вартість послуги можливо обговорити при спілкуванні зі співробітником компанії.

Державна компенсація за пошкоджене житло в Україні: безкоштовна допомога «Відновимо.Онлайн», фото-6

Нажаль, територія опрацювання заявок обмежена лише Київською областю (передмістя Києва до 30 км). Але, якщо Ви з іншого регіону та необхідно потребуєте допомоги, залишайте заявку, ми зробимо усе можливе, аби організувати виїзд фахівців і в інші області нашої країни, що постраждали від бойових дій.

Впевнені, завдяки спільним зусиллям проект збільшить свою локалізацію та охопить більше територій для допомоги. Ми запрошуємо спеціалістів та колег до вирішення спільної проблеми. Адже у кожному регіоні України є багато талановитих професіоналів, які будуть раді долучитися до гідної справи та допомогти людям, що потрапили у жахливу ситуацію через війну в країні.

Всю необхідну інформацію ви можете отримати на веб-сторінці, просто оформивши онлайн-заявку. Процедура максимально спрощена, з вами якнайшвидше зв’яжеться спеціаліст компанії та сповістить про усі деталі.

Державна компенсація за пошкоджене житло в Україні: безкоштовна допомога «Відновимо.Онлайн», фото-7

Отже, використовуючи даний ресурс, люди, що постраждали внаслідок військових агресії зі сторони РФ можуть отримати безкоштовну консультацію і розпочати процес збору документів для відновлення житла та відшкодування державою коштів. Віримо в перемогу! Разом з «Відновимо онлайн» відбудуємо нашу Україну! – Артем Прощенко, керівник компанії «КАРМ «АРХЕ ВІСТА».

Державна компенсація за пошкоджене житло в Україні: безкоштовна допомога «Відновимо.Онлайн», фото-8
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...