• Головна
  • Презентація theDoc.com.ua в Україні. Перший маркетплейс готових договорів.
Новини компаній
16:10, 21 вересня 2022 р.

Презентація theDoc.com.ua в Україні. Перший маркетплейс готових договорів.

Новини компаній
Презентація theDoc.com.ua в Україні. Перший маркетплейс готових договорів., фото-1

Офіційне оформлення ділових стосунків – найголовніша гарантія відповідального та серйозного ставлення сторін до своїх зобов’язань. Без письмового договору можна складати хіба що дрібні побутові правочини з контрагентом, що добре відомий на ринку. Але коли справа торкається складних умов, великих строків виконання зобов’язання та грошових сум, потрібний письмовий договір.

Друзі намагаються позичити гроші? Потрібно зняти квартиру? Займаєтесь ремонтом нерухомості? У таких та інших випадках сторонам вкрай бажано укласти письмовий договір, відсутність якого несе ризик непорозуміння і невиконання зобов’язань. Скласти договір непросто, і щоб самостійно це зробити, потрібні навички правової роботи. Завжди краще скористатися готовими шаблонами, які легко знайти в електронній базі.

Найбільша база готових договорів theDoc

Навіть якщо ви маєте юридичну освіту і впевнені, що зможете самостійно скласти потрібний договір, подумайте, скільки робочого часу ви втратите на це, відклавши іншу роботу. Перший маркетплейс готових договорів вже містить готові форми всіх угод, які можуть знадобитися і коштують недорого. Будь-який практикуючий юрист за складання подібного договору візьме в рази більшу суму, оскільки по-іншому оцінює свій робочий час. В електронній базі ви легко знайдете боргові розписки, договори про партнерство, надання різних послуг, трудові контракти, договори ремонтного, будівельного чи побутового підряду, купівлі-продажу, оренди тощо. Всього в базі налічується більше півтисячі договорів на різну тематику, і ця кількість постійно поповнюється.

Деякі з договорів доступні безоплатно, чи за символічну плату.

Що можна робити з базою договорів?

Якщо потрібний договір, електронна база надає наступні можливості для його отримання та обробки:

  • Ви сплачуєте вартість договору за допомогою платіжної системи та по завершенню отримаєте квитанцію про оплату. Деякі з договорів у базі можна завантажити безоплатно;
  • Після оплати ви отримуєте доступ до договору, який можете завантажити в форматі Word у два кліки;
  • Договір можливо правити або вносити зміни, а якщо все підходить, то єдине, що необхідно – це вписати реквізити сторін. Як це зробити і які саме реквізити мають зазначатися у договорі, можна дізнатися за відповідним посиланням на сторінці договору;
  • Якщо ви бажаєте, щоб відповідні зміни та/або реквізити були внесені юристом theDoc., можете звернутися до нього через зручний для вас месенджер;
  • Після заповнення реквізитів та за необхідністю – внесення правок, договір залишається лише роздрукувати і підписати разом з іншою стороною.

Погодьтеся, що це набагато простіше, ніж вигадувати велосипед самому, або ж переплачувати юристу. Договори, які вам пропонує «Перший маркетплейс», нічим не гірше, коштують менше, і неодноразово апробовані практикою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...