• Головна
  • Кличко прокоментував оголошену путіним мобілізацію і ядерні погрози
14:41, 21 вересня 2022 р.

Кличко прокоментував оголошену путіним мобілізацію і ядерні погрози

Кличко прокоментував оголошену путіним мобілізацію і ядерні погрози

Оголошена в рф мобілізація і ядерні погрози не допоможуть агресору в його прагненні підкорити і знищити Україну та українців.

Про це мер Києва Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі, коментуючи оголошення "часткової мобілізації" в росії.

Оголошена путіним мобілізація і ядерні погрози не допоможуть агресору в його прагненні підкорити і знищити Україну та українців. Тиран остаточно запустив у своїй країні процеси, які його погребуть. А цивілізований світ повинен нарешті зрозуміти, що зло треба знищувати докорінно, а не говорити про якісь примарні "мирні переговори", – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, що сьогодні Кремлівський диктатор володимир путін оголосив часткову мобілізацію у рф.

«Для захисту нашої батьківщини, її суверенітету та територіальної цілісності, для забезпечення безпеки нашого народу та людей на звільнених територіях (так диктатор назвав захоплені території України — ред.) вважаю за необхідне підтримати пропозицію Міністерства оборони та Генерального штабу щодо проведення в Російській Федерації часткової мобілізації», — сказав путін у своєму зверненні у середу, 21 вересня.

Також путін пригрозив всьому світу ядерною зброєю.

"Всім, хто намагається шантажувати нас таким чином, повинні знати, що роза вітрів може розвернутися і в їхню сторону", -  заявив президент росії.

Пізніше міністр оборони рф Сергій Шойгу повідомив, що в під час часткової мобілізації буде призвано 300 тисяч резервістів. Мобілізаційний ресурс росії він оцінив майже у 25 мільйонів осіб.

Вас може зацікавити: СБУ в Києві викрили агентурну групу ФСБ: передавали ворогу координати столичних ТЕЦ та розташування українських військових, – ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #путін # шойгу # заява #мобілізація #Кличко #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...