• Головна
  • У Києві з’являться нові маршрути: європейці передали Києву автобуси
14:23, 20 вересня 2022 р.

У Києві з’являться нові маршрути: європейці передали Києву автобуси

У Києві з’являться нові маршрути: європейці передали Києву автобуси

У Києві вирішили запровадити нові автобусні маршрути на лівому та правому берегах столиці. Наразі завершують останні приготування.

Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні події Києва, області та України.

За даними столичної мерії, на нових маршрутах курсуватимуть автобуси, які Києву подарували європейські країни.

Комунальне підприємство "Київпастранс" після аналізу пасажиропотоку в столиці розробило два нових маршрути, де курсуватимуть ці автобуси, – йдеться в повідомленні.

Так, перший новий автобусний маршрут курсуватиме від Деміївської площі до вулиці Метрологічної, що поблизу парку "Феофанія". Другий з’єднає станцію метро "Лівобережна" з житловим масивом Троєщина. Для запуску нових маршрутів автобуси оснащують валідаторами та системою супутникового відстеження, а також триває процедура оформлення необхідних документів. Точну дату запуску нових автобусних маршрутів не називають, але в мерії Києва обіцяють, що це станеться найближчим часом.

Також ми писали, що із 17 вересня буде організовано рух окремих рейсів автобусного маршруту № 41 за маршрутом Станція метро "Героїв Дніпра" – площа Тараса Шевченка – селище ДВС".

Крім того, розповідали про те, що в Києві запустили нові рейси кільцевої міської електрички, які курсуватимуть перед режимом комендантської години.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #маршрут #транспорт #допомога #європейський транспорт #КМДА
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...