• Головна
  • Як розрізати листовий метал за секунду: просте рішення за допомогою лазерної технології
Новини компаній
11:00, 13 вересня 2022 р.

Як розрізати листовий метал за секунду: просте рішення за допомогою лазерної технології

Новини компаній

Листовий метал – дуже міцний. Його складно розрізати чи вибивати за формою навіть найпотужнішим промисловим обладнанням. Проте замість використання дуже витратних і складних у використанні пресів, для вирізання деталей можна використати лазерну технологію. Така лазерная резка металла дозволяє досягти потрібного результату із використанням простішої і гнучкої технології. Спеціалісти компанії «Лазернет» пропонують вирізання по листах металу – сталі, алюмінію, сплавів з нержавіючими властивостями. Швидкість і точність виконання замовлення – гарантовано. Всі вироби замовників виконують із 100% віддзеркаленням технологічних рішень у готовому зразку. Можливий дрібносерійний випуск деталей та використання власної сировинної бази.

Як розрізати листовий метал за секунду: просте рішення за допомогою лазерної технології, фото-1

Як працює лазерне різання та що відбувається з металом під час вирізання лазером поверхні

Лазер, який використовується для різання працює як випаровував матеріалу, тобто коли високотемпературний струмінь лазера з’являється на поверхні, метал випаровується. Саме цим пояснюється дуже точний зріз матерілу:

  • межа зрізу є ідеально рівною;
  • після розрізання не потрібно жодної механічної обробки чи шліфування, додаткової обробки;
  • нагрів метала відбувається за місцем роботи лазера, тому деформація матеріалу та його нагрів, що може супроводжуватись небажаним загартуванням, мінімальний;
  • внаслідок роботи лазера, виникає окислювальна захисна плівка.

Чому вигідно застосовувати саме лазерне різання

У сучасному бізнесі дуже важливо зробити щось першим, йти на крок попереду конкурентів. Саме тому лазерне різання дозволяє досягти високої швидкості виготовлення дрібносерійних виробів. Для їх налаштування потрібно мінімальний час та зусилля. Від ідеї у голові дизайнера та конструктора до виготовлення виробу у металі, може минути мінімальний час. Адже налаштування відбувається з допомогою повністю автоматизованої системи управління. Для різання не потрібно додаткового оснащення.

Спеціаліст, який вміє управляти станком використовує лише лист метала та свої знання. Всі спеціальні різаки, технології розсвердлювання чи штампування не потрібні. Це не лише скорочує час на виготовлення і економить ресурси. Метал, який не піддається тривалому нагріванню чи деформуванню, зберігає свої властивості. Тому має кращі користувацькі властивості і зберігає свою міцність.

Вирізання по листовому металу лазером – дуже зручний спосіб отримати якісну обробку метала з необхідними параметрами і навіть у найскладнішій формі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...