• Головна
  • Новий ресторан Merani поряд зі станцією метро Славутич
Новини компаній
17:00, 9 вересня 2022 р.

Новий ресторан Merani поряд зі станцією метро Славутич

Новини компаній

Новий ресторан від грузинської кухні «Nikala»

Продовжуючи традиції ресторану національної грузинської кухні «Nikala», на лівому березі нашої столиці відкрився новий ресторан «Merani». Тепер радувати гостей з усього Києва найсмачнішими стравами, ароматним вином та привітною атмосферою буде не лише відомий всім «Nikala», а й наш новий заклад.

Новий ресторан Merani поряд зі станцією метро Славутич, фото-1

Розташування Merani

«Merani» має вдале розташування на лівому березі в районі Позняки-Осокорки поряд зі станцією метро «Славутич», тому нашим гостям буде дуже зручно до нас добиратися. Точна адреса: Київ, вул. Центральна, 15.

Акція з приводу відкриття Merani

В основі нашої роботи традиції справжньої грузинської гостинності. Ми хочемо, щоб кожному гостю було не тільки смачно, ситно та затишно, але й вигідно приходити до наших закладів. Тому на честь відкриття «Merani» ми підготували для кожного клієнта цікаву акційну пропозицію!

На 5 перших замовлень у ресторані або на 5 замовлень з доставкою ми надаємо знижку 10%!

Знижка нараховується на кожне із перших 5 замовлень у ресторані або замовлень на доставку, що робить нашу кухню ще більш доступною для цінителів аутентичних грузинських страв.

Новий ресторан Merani поряд зі станцією метро Славутич, фото-2

Чекаємо саме на Вас!

Сподіваємося, ви будете раді скористатися акційною пропозицією та прийдете до нашого нового ресторану «Merani», щоб оцінити майстерність професійних кухарів та відчути справжній грузинський колорит, не залишаючи межі столиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...