• Головна
  • Центр психосоціальної реабілітації Medicon. Лікування залежностей
Новини компаній
13:00, 9 вересня 2022 р.

Центр психосоціальної реабілітації Medicon. Лікування залежностей

Новини компаній
Центр психосоціальної реабілітації Medicon. Лікування залежностей, фото-1

Наркоманія, так само, як і алкоголізм – смертельно небезпечна, адже прийом препаратів, що здійснюють психоактивну дію, згубно позначається на здоров'ї. Прийом алкоголю та наркотиків провокує появу фізичної та психологічної залежності, поступово руйнуючи нормальне сприйняття реальності. Особистісна, фізична та інтелектуальна деградація - це лише невелика частина соціального руйнування людини. Ймовірність того, що можна самостійно позбутися наркотичної чи алкогольної залежності наближається до нуля, тому без допомоги фахівців не обійтися.

Куди звертатись?

У Києві відкрився сучасний центр психосоціальної реабілітації залежних від алкоголю та наркотиків. Професійний підхід та нові методи реабілітації дозволяють досягати позитивних результатів. Ми боремося з різними випадками, незалежно від їхньої складності. Основними методами та етапами лікування є:

  • Медикаментозно. Основне завдання етапу полягає в тому, щоб вивести з організму всі наркотичні та алкогольні речовини, і сформувати несприйнятливість до них. Це початкова стадія, яка неможлива без психологічної допомоги;
  • Психотерапевтично. Сеанси з психологом потрібні, щоб пацієнт міг зрозуміти свої труднощі, які викликали в нього бажання вживати заборонені речовини, і сформувати відразу до наркотиків та алкоголю.Також створюючи здорову підтримку для залежного ,фахівець забезпечує можливістю довіри до процесу одужання. Групова психотерапія визначає динаміку психологічного і соціального одужання. Фахівець допомагає переключити увагу на здоровий спосіб життя і сформувати новий кругозі;
  • Адаптація. Соціальне середовище дуже впливає на вихід хворого із залежності. Важливо створити позитивне сприйняття і пацієнт успішно пройде етап адаптації;
  • Соціальна корекція. Це цілий комплекс дій, необхідний для усвідомлення негативного впливу залежностей, що дозволяє повернутися до нормального життя. Важливо сформувати стійкість до негативних залежностей, щоб пацієнт до них не повернувся.
Центр психосоціальної реабілітації Medicon. Лікування залежностей, фото-2

Залежно від складності, реабілітація може коригуватися. Але з залежностями можна працювати і пристосовуватися до іншого життя, якщо звернутися до кваліфікованого фахівця. Тому, якщо вам чи вашим близьким потрібна допомога, ви можете звернутися за лечением наркомании в Киеве в нашому центрі психосоціальної реабілітації.

Професійний підхід та комфортні умови допоможуть позбутися проблеми та повернутися до нормального життя. Лікування проводиться повністю анонімно, що є важливим. Для запису на прийом можна звернутися за номером телефону: +380684615665, +380507660785. Консультація у телефонному режимі проводиться цілодобово та безкоштовно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...