• Головна
  • Послуги ПриватБанку стануть доступні у кожному містечку Київщини
Новини компаній
13:00, 8 вересня 2022 р.

Послуги ПриватБанку стануть доступні у кожному містечку Київщини

Новини компаній

7 вересня "Агенція регіонального розвитку Київської області" та ПриватБанк підписали меморандум про співпрацю. Метою спільного проєкту є забезпечення надання банківських послуг у кожному містечку Київщини та банківська підтримка розвитку бізнесу регіону.

“Сьогодні Київщина, як і інші регіони країни, що постраждали через війну, переживає процес відновлення, - говорить директор Північного МРУ ПриватБанку Богдан Дубенський. - Наша співпраця з АРР КО покликана забезпечити легкий доступ до банківських послуг кожному мешканцю Київщини, де фізично немає традиційних відділень банку”.

Послуги ПриватБанку стануть доступні у кожному містечку  Київщини, фото-1

Нещодавно ПриватБанк та Агенція регіонального розвитку Київської області запустили пілотний проєкт виїзних відділень банку у всіх куточках Київщини. Фахівці банку працюватимуть у приміщеннях місцевих центрів надання адміністративних послуг, а у виїзного спеціаліста зможуть отримати консультацію не лише фізичні особи, а й підприємці.

“Підприємництво – це головна складова зростаючої економічної стабільності Київщини, - розповідає директор Агенції регіонального розвитку Київської області Олександр Ваховський. - У час, коли місцеві підприємці відновлюють свій зруйнований війною бізнес, ми маємо їх підтримувати та надавати всі необхідні інструменти для розвитку. Якщо підприємець може отримати будь-яку допомогу на відстані витягнутої руки, це наближає його до успіху та прибутку, а Київщину - до нових бюджетних надходжень та працевлаштованих громадян”.

Наразі вже запрацювали перші виїзні відділення у ЦНАПі Білогородської сільської ради та у центрі надання адміністративних послуг Гатненської сільської ради. Найближчим часом планується старт роботи відділень аналогічного формату ще у 27 населених пунктах Київщини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...