• Головна
  • Пологи в Києві: подаруй своїй дитині все найкраще з самого народження
Новини компаній
11:00, 6 вересня 2022 р.

Пологи в Києві: подаруй своїй дитині все найкраще з самого народження

Новини компаній

Пологи – етап, який найбільше хвилює майбутню маму. Хід пологів, відчуття під час них та можливі наслідки – найважливіші питання для жінки, яка готується до народження дитини. Процес народження малюка має проходити в комфортних умовах та знаходитися в надійних руках лікарів та акушерок.

Ми створили на базі медичного центру "Клініка Мануфактура":

  • 2 сучасні пологові зали,
  • 10 комфортабельних палат для вагітних та породіль
  • відділення неонатології
  • палати інтенсивної терапії для новонароджених
  • відділення реанімації з сучасним обладнанням
  • сучасні протоколи ведення пологів
  • медичний супровід матері та новонародженого

Пологове відділення центруhttps://manufacturaclinica.com/direction/pologovyj-tsentr/ орієнтоване на комфортні пологи для мами, малюка та родини породіллі. Ми надаємо можливість бути присутніми на пологах найближчим родичам та брати участь в процесі, якщо це не заважає нормальному перебігу народження малюка. Тато, бабуся, або будь-хто з родичів може брати участь в перерізанні пуповини, взяти на руки малюка та прикласти його до грудей мами.

Іншим напрямком пологового відділення є безпечність пологів для мами та малюка. Пологові палати оснащені надсучасним обладнанням, під час пологів надається цілодобовий супровід лікаря та акушерки, проводиться постійний кардіомоніторний контроль, а лікарі-анестезіологи центру готові провести адекватне знеболення пологів з урахуванням побажань породіллі та її стану.

Тактику проведення пологів майбутня мама обирає разом з лікарем. Лікарі акушери-гінекологи нашого центру надають перевагу природнім пологам, якщо вони не шкодять здоров’ю матері та малюка. Родорозрішення шляхом природніх пологів ведеться виключно за сучасними міжнародними стандартами, в основі яких лежить комфорт та безпека матері. В центрі, також, можливе проведення родорозрішення шляхом кесарського розтину, пологи при багатоплідних та ускладнених вагітностях.

Центр оснащений відділенням інтенсивної терапії та реанімації новонароджених. Штат клініки налічує всіх необхідних спеціалістів для першої та подальшої допомоги мамі та малюку у випадку виникнення екстренної ситуації. В палатах інтенсивної терапії, породілля знаходиться під постійним контролем лікарів, а самі приміщення оснащенні апаратами реінфузії крові, штучної вентиляції легенів, наркозно-дихальними та моніторами життєво важливих функцій.

Відділення дитячої реанімації має таке ж сучасне обладнання та забезпечує цілодобовий моніторинг стану новонародженого досвідченими лікарями-неонатологами та реаніматологами.

Після пологів дитина та мати знаходяться в комфортних післяродових палатах, де лікарі-неонатологи надають постійну підтримку матері у догляді за малюком та його вигодовуванні. З будь-якими питаннями та в будь-який час Ви зможете звернутися за фаховою допомогою до персоналу клініки.

В пологовому відділенні МЦ "Клініка Мануфактура" діє знижка на пологи 10% до 30.09.2022 р.

Ознайомитися з відгуками пацієнтів про клініку Мануфактура та її фахівцях можна тут

Чекаємо Вас за адресою: Обухівське шосе 2, вул. Березова 2.

Тел. (044) 200 11 95

Медичний центр «Клініка Мануфактура» бажає Вам бути здоровими!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пологи в Києві #пологове відділення #гінеколог #акушерство #пологи #стаціонар
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...