• Головна
  • Як приготувати свій димар до опалювального сезону. Що чекає нас взимку?
Новини компаній
15:00, 1 вересня 2022 р.

Як приготувати свій димар до опалювального сезону. Що чекає нас взимку?

Новини компаній

Теперішні події все більше вказують на те, що населення чекає складна зима. Міністр енергетики Герман Галущенко, наголосив, що майбутній опалювальний сезон буде досить складним і в Україні, і в Європі, зокрема, з огляду на військове вторгнення росії на територію нашої держави.

Саме тому, підготуватися до холодів потрібно заздалегідь, а особливо тим, хто планує опалювати приміщення за допомогою камінів. Щоб вони нормально функціонували, необхідно зробити чистку, прибрати сажу та інші продукти горіння. Краще, щоб це робили професіонали з https://dim-vent.com.ua/dymohody/chistka-dymohodiv/ – компанії з великим досвідом та хорошою репутацією.

Як приготувати свій димар до опалювального сезону. Що чекає нас взимку?, фото-1

Чому потрібно робити регулярну чистку димоходів

Краще завчасно подбати про свій димар, щоб потім не думати про це в розпал обігрівального сезону. Адже проблема може виникнути неочікувано, і доведеться мерзнути, або шукати інші способи зігрітися, поки вона не вирішиться. Може бути й таке, що через непогоду спеціаліст буде довше діставатися до місця призначення.

Наприклад, через те, що прохід заб’ється, дим може піти всередину приміщення. Тоді доведеться не тільки дихати неприємним смородом, але й робити ремонт, або, як мінімум, відмивати кіптяву з поверхонь. Останнє зробити не завжди виходить, адже бруд швидко в’їдається в фарбу та шпалери. Отже, запобіжні засоби допоможуть вберегти себе і свою сім’ю від можливих труднощів.

Як приготувати свій димар до опалювального сезону. Що чекає нас взимку?, фото-2

Роторна чистка – швидкий спосіб подбати про камін

Роторна чистка – це дуже швидко. Всього за кілька годин можна отримати чистий, та робочий димохід. Інколи, власники роблять самостійно звільнити отвір від залишків горіння, бажаючи зекономити. Спеціалісти рекомендують так не робити, щоб запобігти травмам. Тільки професіонал з DVS Димовентсервіс може зробити все швидко та якісно.

Для очищення роторним методом, використовують механізоване обладнання, щітка якого обертається. Під час процесу, працівник:

  • проводить детальний огляд димоходу, для визначення його типу та будови;
  • робить оцінку характеру забруднень та їх кількості;
  • робить вибір щітки, яка найкраще підійде для прочистки каналів труби.

У кожного димового каналу є свої особливості, тому до процесу в кожній будівлі виробляється індивідуальний підхід. Враховуються всі особливості каналів, з чого вони зроблені і тому подібне. Роторне чищення показало себе з найкращої сторони в пічних димоходах, котельних, камінах, димоходах до барбекю, саун та інших видів. Це один з найкращих, та найдоступніших методів догляду за димовідвідними каналами.

Як приготувати свій димар до опалювального сезону. Що чекає нас взимку?, фото-3

Де і як замовити роторну чистку

Для замовлення роторної чистки димоходу, варто звертатися лише до високоякісних сервісних центрів. Компанія DSV Димовентсервіс забезпечить клієнта саме таким рівнем послуг. Щоб отримати послугу, необхідно зробити кілька простих дій:

  • зробити дзвінок за номером, вказаним на сайті, або ж замовити зворотній дзвінок від менеджера;
  • вибрати зручну дату та час для виїзду майстра до приватного будинку чи іншої будівлі;
  • чекати приїзду спеціаліста, та поки він закінчить роботу;
  • здійснити оплату послуг трубочиста.

Варто один раз викликати професіонала, і можна буде весь опалювальний сезон спокійно користуватися своїм каміном, димоходом чи іншими видами вентиляції. DSV Димовентсервіс готовий до співпраці з різними видами організацій, наприклад, ЖЕК, ОСББ, ЖБК, ЖЕП, компаніями, які здійснюють обслуговування, кафе, барами, ресторанами, магазинами, супермаркетам, виробництвами, освітніми закладами, житловими будинками, квартирами та іншими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...