• Головна
  • Відкрито справу за фактом розкрадання майна аеропорту "Київ" у перші дні війни, – ВІДЕО
15:23, 29 серпня 2022 р.

Відкрито справу за фактом розкрадання майна аеропорту "Київ" у перші дні війни, – ВІДЕО

Відкрито справу за фактом розкрадання майна аеропорту "Київ" у перші дні війни, – ВІДЕО

Державне бюро розслідувань розслідує кримінальне провадження за фактом розкрадання майна аеропорту "Київ" у перші дні війни.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, регіону та України.

В умовах військової агресії РФ проти України дуже важливо перевіряти факти перед тим, як розповсюджувати "зраду" на кшталт "генерала порушили справу за захист аеропорту". ДБР не займалось і не займатиметься переслідуванням військових, які віддано захищають Батьківщину, але рішуче припинятиме спроби деяких осіб нажитись на війні. Інформуємо, що Бюро дійсно відкрило кримінальне провадження за фактом розкрадання майна летовища, - повідомили у відомстві.

У межах розслідування кримінального провадження, порушеного за ч.5 ст. 426-1 (перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень) перевіряється інформація щодо обґрунтованості наказів військовим щодо вилучення транспортних засобів аеропорту та іншого майна.

Також досліджується правомірність наказу здійснити пошкодження злітно-посадкових смуг аеропорту, що не обумовлювалось військовою необхідністю.

Розслідування триває.

Також ми писали раніше про те, що в Києві встановили, що під час реставрації Маріїнського палацу вкрали бюджетні кошти в особливо великих розмірах.

Крім того, повідомляли, що правоохоронці затримали двох посадовців "Київпастранс" та посередників, які вимагали 600 тис. грн "відкату" за підрядні роботи з ремонту трамвайних колій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ДБР #аеропорт Київ #підозра #привласнення коштів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...